tromaktiko: Ημουν Εκεί! (για τον κ. Μίχα)

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ημουν Εκεί! (για τον κ. Μίχα)




.Πού να ήταν άραγε οι ραγιάδες 400 χρόνια; Και πού βρήκαν τη δύναμη και επαναστάτησαν;
 αφορά http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_5068.html

...400 χρόνια,ε? Κι όμως, εκείνοι οι δυσμοιροι και καταφρονεμένοι, που οι κοτσαμπάσηδες και οι επίσκοποι τους αφόριζαν για "να κάτσουν καλά", που τους έλεγαν κατάμουτρα "μαζί τα φάγαμε"... "λουφάξτε, γιατί θα μας φέρει ο πασάς τα τανκς"...και "ο θεός να έχει καλά τον Σουλτάνο μας, τον πολυχρονεμένο"... ε, βρήκαν τη δύναμη και επαναστάτησαν!
Αν λοιπόν επαναστάτησαν Εκείνοι, γιατι όχι και μεις... οι μέχρι χθες στραβοί, γκαβοί και ...ημι-βολεμένοι?
Εκεί ήμουν λοιπόν, ...στο 1821 και στο 1940!
Και τώρα θα ακούσεις τα καριοφίλια μου και την αντάρα μου! Και τώρα θα ακούσεις το "αέρα" μου!! Φυλάξου... έγινα επικίνδυνος!
Καλό βόλι αδέρφια! Μεγάλες μέρες η Τρίτη και η Τετάρτη! Και τα μάτια σας 14... οι προβοκάτορες παραμονεύουν!

Αναγνώστης
------------------
Αν Θέλεις να τα βάλεις με "κάποιους" ΤΑΚΗ βάλτα με το κράτος και όχι με μας......Είμαι μαθηματικός και αποφάσισα ότι πρέπει να πληρώνω αυτά που δουλεύω,όταν πήγα να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω, μου απάντησαν ότι πρέπει να βγάλω δελτίο παροχής υπηρεσιών και να πληρώνω την ανάλογη ασφάλιση.Κανένα πρόβλημα...αλλά εγώ δουλεύω 8 μήνες το χρόνο......Η ασφάλιση δεν διακόπτεται όμως.....Δηλαδή δεν θα μπορούσα να πληρώνω τους 8 μήνες το χρόνο κάθε χρόνο;Φ! ταίω εγώ που δεν τα δηλώνω..........Είμαι Πολύ πάρα πολύ αγανακτισμένη μέχρι άκρων....

Αναγνώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!