tromaktiko: Αστυνομική βία κατά " Αγανακτισμένων "

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Αστυνομική βία κατά " Αγανακτισμένων "



Όλοι εσείς οι αστυνομικοί ( δεν μπορώ να σας πω μπάτσους γιατί είμαι από τους πολίτες που ακόμα σέβονται την αστυνομία )....
που τα δώσατε όλα στο Σύνταγμα και χτυπήσατε ,ψεκάσατε με χημικά, κλωτσήσατε τις μανάδες σας, τους πατεράδες σας, τους ανιψιούς σας σαν να ήταν σκουπίδια να σας θυμίσω.Όλοι αυτοί διαμαρτύρονταν όχι μόνο για την πάρτη τους αλλά και για εσάς που σας στέλνουν σαν τα πρόβατα στους κακοποιούς για να σας σκοτώνουν χωρίς να μπορε! ίτε να αμυνθείτε, που σας κόβουν τους μισθούς ,που πληρώνετε τον εξοπλισμό σας από την τσέπη σας.Μπορεί να εκτελείτε διαταγές αλλά δεν μπορείτε να " εκτελείτε " τον κόσμο στις πλατείες.Αν αυτή η οργή κατά του κόσμου σας βγαίνει αυθόρμητα ή γιατί σας αρέσει έχετε πρόβλημα.Εμείς πάντως θα δηλώνουμε παρόν μέχρι αυτό το @#@@*& να γίνει κράτος δικαίου και να παν οι κλέφτες φυλακή.Δεν λέμε να παρατήσετε την στολή σας και να έρθετε μαζί μας αλλά όχι και να σκοτώνετε τον κόσμο.

Αναγνώστης
----------------
Επειδη σε αυτη τη χωρα το Αλτσχαιμερ ειναι εθνικη ασθενεια θα ηθελα να θυμισω στο φιλο οτι ειναι οι ιδιοι που χτυπουσαν τους συνταξιουχους οταν διαδηλωναν και επισης ειναι οι ιδιοι που εκαναν την παφκοσμια πρωτοτυπια να χτυπησουν τους συναδελφους τους αστυνομικους που διαδηλωναν ΚΑΙ για τα δικα τους δικαιωματα.
Το να κρυβεσαι πισω απο διαταγες οσο απιθανες κι αν ειναι για να βγαλεις το ψωμι σου, δε μου κανει σαν δικαιολογια και στο κατω κατω δεν τους πιεσε κανεις να μπουν στην αστυνομια , μονοι τους πηγανε ... ε ας τα λουστουνε τωρα !

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!