tromaktiko: Απάντηση στο "Ο τραμπουκισμός καλά κρατεί"

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Απάντηση στο "Ο τραμπουκισμός καλά κρατεί"



Το κίνημα αυτό των "αγανακτισμένων", όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να το χρωματίσουν, δεν είναι κατευθυνόμενο από κάποιο κόμμα!
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_6063.html) Το κίνημα αυτό ήταν δυνατό επειδή συμμετείχαν χιλιάδες κόσμος ανεξάρτητοι από κόμματα.

Πρόσεξε τι λάθος κάνεις εσύ τώρα. Μας λες πως δεν θα ξαναπατήσεις επειδή 10 ή 100 τραμπούκοι έκαναν ότι έκαναν με τους αστυνομικούς. Δεν θα σχολιάσω το αν έχεις δίκιο ή άδικο που υπερασπίζεσαι την αστυνομία, γιατί είναι μεγάλη κουβέντα αυτό. Θα δεχτώ σαν δεδομένο πως έχεις δίκιο.

Όμως καταλαβαίνεις τι κάνεις; Καταλαβαίνεις για ποιο λόγο εσύ και όλοι μας κατεβαίνουμε στο σύνταγμα;; Ο λόγος φίλε μου είναι πως προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε (με όσο το δυνατόν πιο ειρηνικό τρόπο γίνεται) για να πείσουμε τους "αντιπροσώπους" μας στην βουλή να κάνουν το θέλημά μας και να μην ψηφίσουν κανένα μνημόνιο! ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ είναι ο σκοπός μας.

Και επειδή όπως είπα και πριν δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα όλοι εμείς, έτσι δεν έχουμε και παρόμοια ιδεολογία. Λογικό είναι. Όπως είναι και λογικό να μην σου αρέσουν τα υβριστικά συνθήματα των παιδιών που τα φωνάζουν. Ούτε κι εμένα μου αρέσουν, όπως επίσης δεν μου αρέσει γενικά που υπάρχουν αυτά τα παιδιά μπροστά μπροστά και μας λένε τι σύνθημα θα πούμε. Αλλά όλα αυτά είναι στα πλαίσια της ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ μας!

Ανακεφαλαιώνω λοιπόν. Εάν εμείς οι πολλοί είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο, τότε θα έχουμε την δύναμη να αποτρέψουμε τους τραμπούκους να κάνουν το οτιδήποτε! ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΠΑΝΤΑ!!!

Με το να λες ότι δεν θα ξαναπάς είναι σαν να αποδέχεσαι την ήττα! Την ήττα από 10-100 τραμπούκους όπως τους χαρακτηρίζεις! Αυτά τα όνειρα έχεις εσύ για την ζωή σου; Το να παραδίδεις τις τύχες του μέλλοντός σου στους 100 τραμπούκους και στους 300 ακόμα πιο επικίνδυνους εγκληματίες που είναι μέσα στη βουλή;;;

Φίλε μου, όσο και αν ενοχλούμαι κι εγώ με παρόμοια πράματα που ενοχλείσαι κι εσύ, θα σου πως νοοτροπίες σαν την δική σου είναι που μας κατάντησαν ως εδώ.

ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΙΑ ΜΑΧΗ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΕΨΑΧΝΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΞΑΝΑ-ΑΡΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ! ΟΣΟΙ ΠΑΛΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ...

Βαρέθηκα να βλέπω συνεχώς τους πολλούς να αφήνουν τις τύχες τους στους λίγους! Παντού η ίδια ιστορία γίνεται. Στα πανεπιστήμια, οι πολλοί δεν ασχολούνται με τον συνδικαλισμό κι έτσι αφήνουν τους λίγους της ΔΑΠ, ΠΑΣΠ κλπ να κάνουν ότι γουστάρουν. Στις εκλογές, 30 με 50% απέχουν κι έτσι αφήνουν του Πασοκονεοδημοκράτες να παίρνουν αυτοδυναμία και να μας καταστρέφουν τις ζωές. Στα γήπεδα, αντί να κόψουν τον αέρα στους χούλιγκανς, οι υγιείς φίλαθλοι επιλέγουν να αποχωρήσουν και να τους αφήσουν το πεδίο ελεύθερο!

Ε, αν είναι έτσι, τότε καλά σας κάνουν οι λίγοι και τα κάνουν όλα μπάχαλο! Αν οι πολλοί επιλέγουμε την αδράνεια ως αντίδραση καλά να πάθουμε! Εγώ προσωπικά όμως δεν πρόκειται να το κάνω! Θέλω να διώξουμε το ΔΝΤ και θα είμαι κάθε μέρα εκεί κι ας έχουμε μείνει λίγοι. Εγώ θα είμαι κάτω και θα περιμένω να φύγουν. Εσείς οι υπόλοιποι καθίστε να μιζεριάζετε στον καναπέ σας ψάχνοντας να βρείτε την δικαιολογία που σας ταιριάζει...

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!