tromaktiko: Μια απέραντι οργή με κατακλύζει

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Μια απέραντι οργή με κατακλύζει



Συμπατριώτες μου δεν το μπορώ άλλο! 
Ειλικρινά δεν το μπορώ να βλέπω έναν έναν υπουργό και βουλευτή να βγαίνουν να κάνουν δηλώσεις και να μας κοροιδεύουν μες στα μούτρα μας...
Περπατώ στο δρόμο βλέπω γύρω μου και στεναχωρίεμαι, θέλω να βάλω τα κλάματα, να ξεσπάσω βλέποντας τους συμπολίτες μου με μια θλίψη στο πρόσωπο και όλοι με την ίδια σκέψη και αγωνία, αν θα μπορέσουμε να ζήσουμε και να ανταπεξέλθουμε για το προς το ζην με όλα αυτά που μας έκαναν αυτοι οι αλήτες! Βλέπω παππούδες και γιαγιάδες και με πονάει η ψυχή μου γιατί φτάσαμε όλοι στην κακομοιριά! Βλέπω σκληρά εργαζόμενους οικογενειάρχες να μη μπορουν να προσφέρουν στα παιδιά τους! Νίωθω πώς όλους τους γνωρίζω και πονάω εξίσου!

Μια απέραντι οργή με κατακλύζει μαθαίνοντας σήμερα απο συμφοιτητές μου, ότι η πρακτική άσκηση της σχολής που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή των Ελλήνων, ήταν σκέτη απογοήτευση! Τί να σας πρωτοπώ για το τί ξεφτύλα επικρατεί εκει μέσα??? Θα σας εξοργίσω ακόμα περισσότερο! Νέο άτομο διορισμένο ως υπάλληλος Βουλής που η ειδικότητα του στο 8 ωρο είναι να ανοίγει το πρωί το φωτοτυπικό μηχάνημα και το μεσημέρι στο σχόλασμα να το κλείνει! Ναι καλά ακούσατε! ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ! Αυτά τα ρουσφέτια που δε σκέφτονται και δεν ντρέπονται τίποτε σε αυτή την κοινωνία!

Ο ΓΑΠ από την άλλη συνεχίζει μόνος του! Χωρίς να τον θέλει κανείς. Συνεχίζει μόνος του αυτός με το πρόσχημα ότι είναι εκλεγμένος! Αλλά δε δέχεται όμως το ότι όπως ψηφίστηκε μια κυβέρνηση με τον ίδιο τρόπο μπορεί και να πέσει! Ανασχηματισμό έκανε και πέρυσι! Τι νόημα έχει να μας κυβερνούν οι ίδιοι με διαφορετικές θέσεις?
Δεν μπορούμε άλλο! Ας κάνουμε κάτι όλοι μαζι! Η ίδια η τρόικα είπε πως τα όρια της φορολόγησης έχουν εξαντληθεί και τα μέτρα αυτά στη τσέπη του κοσμάκη μόνη της η κυβέρνηση τα εφαρμόζει! Συμπολίτες μου ο κόμπος έφτασε στο κτένι! Μας ήπιαν το αίμα! Ας κάνουμε κάτι όλοι μαζί!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!