tromaktiko: Κάλεσμα Ζεσουάλδο σε Ρούμπεν

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Κάλεσμα Ζεσουάλδο σε Ρούμπεν



Ο Ρούμπεν Μίκαελ φαίνεται να είναι ο διακαής πόθος του Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να φέρεται να του έκανε κάλεσμα να συνεχίσει την καριέρα του στο τριφύλλι.

Ο τεχνικός των πρασίνων, σύμφωνα με την εφηγμερίδα «Sportday», επικοινώνησε με τον 25χρονο μέσο και του ζήτησε να έρθει στην Ελλάδα για χάρη τοθυ τριφυλλιού: «Θέλω να έρθεις μαζί μου στον Παναθηναϊκό», ήταν τα λόγια του Ζεσουάλδο, με τον Ρούμπεν Μίκαελ να του απαντά: «Ευχαριστώ πολύ. Θα ήθελα να συνεχίσω στην Πόρτο ή να παίξω σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα, αλλά δεν μπορώ να πω "όχι" στον Παναθηναϊκό και σε σένα».

Ο Φερέιρα θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον Πορτογάλο άσο ως δανεικό από την Πόρτο αφού έχει συμβόλαιο με τους «δράκους» μέχρι το 2015. Πάντως, φιλοσοφία της Πόρτο δεν είναι να δανείζει, αλλά να πουλάει και ζητάει για τον Ρούμπεν Μίκαελ γύρω στα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Εκεί θα παίξουν ρόλο, οι πολύ καλές σχέσεις που έχει ο προπονητής του Παναθηναϊκού με τον σύλλογο του «Ντραγκάο». Ο Ρούμπεν Μίκαελ θα ήταν ικανοποιημένος με 600.000 ευρώ

«Τον υπολογίζει ο Αντρέ Βίλας-Μπόας»

Για την περίπτωση του Ρούμπεν μίλησε στην «Sportday», ο αδερφός του Κλαούντιο, ο οποίος βλέπει δύσκολη την μετακόμιση του συγγενή του: «Θα ήταν τιμή για τον Ρούμπεν να συνεργαστεί με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Μην ξεχνάς πως αυτός ήταν που εισηγήθηκε την απόκτησή του από τη Νασιονάλ. Μόνο που ο αδερφός μου δεν έχει καμία ενημέρωση πως είναι στην transfer list της Πόρτο. Πρόσφατα ανανέωσε μέχρι το 2015 και ο Αντρέ Βίλας-Μπόας τον υπολογίζει για τη νέα χρονιά».
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!