tromaktiko: Ντροπή τους για το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης...

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ντροπή τους για το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης...



Το ΑΤΕΙΘ εδώ και μερικούς μήνες αντιμετωπίζει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, το πρόβλημα αυτό λοιπόν είναι ότι κάποιοι καθηγητές μας είναι...
συμβασιούχοι το 75% τον καθηγητών σχεδόν στο ΑΤΕΙΘ… λοιπόν αυτή η καθηγητές έχουν να πληρωθούν από τον Ιανουάριο αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα ο κόμπος να φτάσει στο χτένι να ξεκινήσουν απεργία.. απόλυτος δικαιολογημένα..
Η άνθρωποι αυτή λοιπόν από την αρχή του νέου εξαμήνου από τον Φεβρουάριο αν δεν κάνω λάθος περιμένουν να τούς υπογραφούν η νέες συμβάσεις χωρίς φυσικά αυτό να έχει γίνει μέχρι σήμερα… ο πρύτανης του ΑΤΕΙΘ ξέρουμε ποιος είναι , τους κοροϊδεύει εδώ και πολύ καιρό λέγοντας τους ότι όλα θα δρομολογηθούν αλλά όπως φαίνεται δεν έκανε τίποτα… το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι ενώ η καθηγητές δεν έχουν της συμβάσεις στα χέρια τους δούλευαν είδη. αυτό σημαίνει πως ο πρύτανης τους ανάγκαζε έμμεσα να διαπράττουν μαύρη εργασία, δεν φαίνονταν πουθενά ότι δουλεύουν … και φτάσαμε τώρα να πληρώνουμε εμείς η φοιτητές τα καπρίτσια του πρύτανη κυρίως και του σάπιου συστήματος… δεν θα μείνω σε αυτό… εκεί που ήθελα να καταλήξω εξ αρχής είναι στην περίφημη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ-ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης που ψηφίστηκε από τους φοιτητές και από εμένα κατά μεγάλο ποσοστό… βλέπουν η μάλλον δεν θέλουν να δουν ότι είμαστε κοντά στο να μην δοθούν τα μαθήματα λόγο τον απεργιών και αντί να πάρουν κάποιες κατάστασης στα χέρια τους να πιέσουν τον πρύτανη να κάνει το αυτονόητο αυτή όμως είναι έτοιμη απόψε να πάνε ! διακοπές στην Μύκονο αγνοώντας όλα όσα συμβαίνουν…. Φεύγουν αυτή που ψηφίστηκαν να μας εκπροσωπήσουν …Φυσικά πως αλλιώς θα γινόταν όμως… αφού ο πρύτανης ψηφίστηκε και βγήκε από την ΔΑΠ κοινός την κάνουν με ελαφρά μαζί τα τρώνε άλλωστε κατά κάποιο τρόπο ….. ότι καταλάβατε… καταλάβατε!!! Διοργανώνουν λοιπόν εκδρομές λες και ζουν σε άλλον πλανήτη , το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βγάζουν λεφτά από τα πάρτη και της εκδρομές …. Λοιπόν μια μικρογραφία όσον γίνονται και στα μεγάλα κόμματα και το κακό είναι ότι υπάρχουν φοιτητές που τους ακολουθούν …. Να τους ξαναψηφίσουμε! !!!
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΧΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΡΑΤΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ!!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!