tromaktiko: Ήρεμο το κεφάλι τους με Φερέιρα

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ήρεμο το κεφάλι τους με Φερέιρα



Μόνο η περίπτωση Φερέιρα δεν έγινε σίριαλ φέτος, αφού ο Πορτογάλος, σε αντίθεση με τους συναδέλφους του στα κορυφαία κλαμπ, ποτέ δεν θέλησε να μπλεχτεί το όνομά του σε σενάρια φυγής!


Πλάκα-πλάκα η μοναδική μεγάλη ομάδα που φέτος δεν είχε την παραμικρή σκοτούρα με το θέμα του προπονητή της ήταν ο Παναθηναϊκός, παρότι οι συνθήκες είναι οι χειρότερες που βιώνει ο σύλλογος εδώ και δεκαετίες.

Σίριαλ έγινε το θέμα του αντι-Χάβου στον ΠΑΟΚ μέχρι να εντοπιστεί ο Λάζλο Μπόλονι. Στην ΑΕΚ έχουν μάθει κάθε μέρα να ζουν με τις φήμες απομάκρυνσης του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έχοντας ανδρωθεί στη Σεβίλλη είναι φυσιολογικό να ονειρεύεται την επιστροφή του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη. Μια από τα ίδια και στον Ολυμπιακό, με τον Μαρινάκη να έχει σταντ-μπάι τον Έκτορ Κούπερ πριν από δύο μήνες, τότε που φούντωναν οι φήμες περί αποχώρησης του Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος εξακολουθεί να έχει ρεύμα στην Ιβηρική, παρότι η τελευταία του εμπειρία στο πάγκο της Βιγιαρεάλ ήταν υπέρ το δέον τραυματική.

Στον αντίποδα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν υπήρχε μέρα που να μην έλεγε στους συμπατριώτες του πόσο πολύ θέλει πολύ να δημιουργήσει τον ΠΑΟ του 2012, έστω κι αν γνωρίζει ότι ενδεχομένως ν’ αναλάβει περισσότερες αρμοδιότητες (κόουτς-τεχνικός διευθυντής), αλλά και οι μεταγραφές θα είναι μετρημένες! Κανονικός... κασκαντέρ ο Πορτογάλος!

www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!