tromaktiko: «Η κρίση στην Ελλάδα δεν βοηθά τη πρόοδο στο διάλογο»

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

«Η κρίση στην Ελλάδα δεν βοηθά τη πρόοδο στο διάλογο»



«Η κρίση στην Ελλάδα δεν βοηθά τη πρόοδο στο διάλογο» Ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Αντόνιο Μιλόσοσκι, επανέλαβε σήμερα την  άποψη ότι «η οικονομική κρίση στην Ελλάδα δεν επηρεάζει θετικά και δεν συμβάλλει στην πρόοδο του διαλόγου» μεταξύ της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ.
Πρόσθεσε ότι μετά το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης της ΠΓΔΜ, η οποία θα προκύψει από τις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν στις 5 Ιουνίου, τα Σκόπια διατίθενται να αναλάβουν πρωτοβουλία για νέα επίσκεψη του μεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, στην περιοχή, εφόσον συμφωνεί με κάτι τέτοιο και η ελληνική πλευρά.
Τέλος, ο κ. Μιλόσοσκι ο οποίος βρίσκεται στο Λουξεμβούργο για να συμμετάσχει στην υπουργική συνάντηση Ευρωπαϊκής Ένωσης - Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ότι θα επιθυμούσε να συναντήσει το νέο ομόλογο του της Ελλάδας, Σταύρο Λαμπρινίδη, στο περιθώριο της συνάντησης του Λουξεμβούργου.

«Εφόσον ο κ. Λαμπρινίδης έχει χρόνο, με χαρά θα ήθελα να συστηθούμε και να του ευχηθώ επιτυχή θητεία, σε μια περίοδο όπου η επιτυχία είναι περισσότερο από απαραίτητη», δήλωσε ο κ. Μιλόσοσκι.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!