tromaktiko: Αυτοί και οι καρέκλες τους

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Αυτοί και οι καρέκλες τους



Πραγματικά δεν ξέρω ποιος φταίει απο τους δυο γι’αυτο το πολιτικο ναυαγιο αλλα το μονο σιγουρο...
ειναι οτι παλι αντι να συζητανε για το πως δεν θα παρθουν εξοντωτικα μετρα λιτοτητας και το πως δεν θα ξεπουληθει η ελλαδα για ενα κομματι ψωμι , ο σαμαρας με τις μικροπολιτικες του και με τις κομματικες του βλεψεις, εκανε το αναμενομενο = πηγε την συζητηση στο ποιος θα καθεται στην πρωθυπουργικη καρεκλα.
Αυτο ειναι το ζορι του. Αυτος το μονο που θελει ειναι να γινει πρωθυπουργος εστω και αν ειναι να κυβερνησει ενα πτωμα σε σηψη. Χωρις παρεξηγηση αλλα αυτο θα γινει η ελλαδιτσα μας.

Καποιος εγραψε στο blog σας : κυριε σαμαρα αναλαβετε τις ευθυνες σας «κυριε Σαμαρα ειναι στο χερι σας απο δω και περα ν’ αφησετε τα «πεισματα» και ν’ αναλαβετε τις ευθυνες σας.
Η ελλαδα χρειαζεται αυτη τη στιγμη να στειλει τα σωστα μηνυματα τοσο στο εσωτερικο, οσο και στο εξωτερικο.
Βαλτε ενα τελος στην τακτικη του «όχι σε ολα». Αυτη την τακτικη ακολουθησε ο γ. Παπανδρεου πριν το 2009. Ναι, εγινε πρωθυπουργος. Και ιδου τα αποτελεσματα. Εσεις εχετε το ιστορικο χρεος να μην κανετε τα ιδια λαθη. Να πορευθειτε με γνωμονα το εθνικο συμφερον. Έστω και την υστατη αυτη στιγμη.
Βγειτε να πειτε την αληθεια στους πολιτες και αναλαβετε τις ευθυνες σας. Μην χαϊδευετε τ’ αυτια των «ψηφοφορων». Εκτος αν το μονο που σας νοιαζει ειναι να γινετε πρωθυπουργος της (εστω και χρεοκοπημενης) ελλαδας.».
Συμφωνω μαζι του , και καταληγω για αλλη μια φορα στο οτι και οι 300 για το μονο που νοιαζονται ειναι η καρεκλα τους. Τιποτα αλλο. Το τι τραβα ο κοσμος στ’αρ….δια τους.
Και ορισμενοι που το παιζουν αντιδραστικοι και οτι μας συμπονουνε , το κανουν μονο και μονο για επικοινωνιακους λογους ωστε να τους ξαναψηφισει ο κοσμος.
Φτανει πια κυριοι . Ελεος. Κοιταξτε το πως θα βγουμε απο την κριση και επαναδιαπραγματευτειτε τους ορους του μνημονιου. Οι ευρωπαιοι μας εχουν αναγκη. Οι ελληνικες τραπεζες εχουν επενδυσει σε τραπεζες σε βαλκανικες χωρες, το ιδιο και γαλλικες τραπεζες. Αν λοιπον πτωχευσουν οι ελληνικες θα παρασυρουν τις γαλλικες , στις οποιες εχουν επενδυσει οι γερμανικες κτλ , κτλ και ετσι ολη η ευρωπη θα εχει τεραστιο οικονομικο προβλημα.
Και το ευρω θα καταρρεψει. Αρα λοιπον κατα καποιο τροπο τους εχουμε στο χερι. Γι’αυτο λοιπον επαναδιαπραγματευτειτε το χρεος και τους ορους και ολα.
Καποιος να το πει στον παπαντρεου και τον σαμαρα. Και να κανουν κατι τωρα. Γιατι επιτελους πρεπει να κοιταξουν το ελληνικο εθνικο συμφερον , και το λαο. Οχι μονο την καρεκλα τους.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!