tromaktiko: Απάντηση στο ... Λοβέρδος εκθέτει σε σοβαρό κίνδυνο τους ακτινολόγους

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Απάντηση στο ... Λοβέρδος εκθέτει σε σοβαρό κίνδυνο τους ακτινολόγους



Σε καμιά χώρα στον πλανήτη αυτόν δεν υπάρχει τέτοιο χάλι. Εργάζονται 6 μήνες και άλλους 6 κάθονται προληπτικά, μην αρρωστήσουν. Αυτό είναι μοναδικό, όπως μοναδικές είναι και χιλιάδες άλλες τέτοιες ιστορίες...
αγάπης που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας.

Όλα τα ακτινολογικά μηχανήματα είναι έτσι κατασκευασμένα , ώστε να επικεντρώνουν την όποια ακτινοβολία στο μέρος εκείνο που ο ασθενής έχει το πρόβλημα. Σε καμιά περίπτωση δεν διαχέεται η ακτινοβολία αυτή.

Η τροπολογία αυτή για την 6 μηνη άδεια των ακτινολόγων, είχε ψηφιστεί σε μια νύχτα μέσα , από τον φωστήρα Υπουργό Αβραμόπουλο , με την οποία έκανε το χατίρι σε ημετέρους , όπως εκατοντάδες άλλοι Υπουργοί τα τελευταία 30 χρόνια.

Ας τελειώνουμε με αυτά τα παραμύθια λοιπόν , διότι πρέπει επιτέλους να εντοπίσουμε τα καρκινώματα και να τα αφαιρέσουμε με δημοκρατικό ή και άλλο τρόπο.

Δηλαδή ο Γερμανός ακτινολόγος πεθαίνει από καρκίνο? Ή έχει 6 μήνες τον χρόνο αναρρωτική άδεια?
Όποιος φοβάται, ας παραιτηθεί και να κάτσει σπίτι του. Η πατρίδα μας έχει ανάγκη από εργασιομανείς Έλληνες οι οποίοι αποφασιστικά θα ανασυγκροτήσουν αυτήν την καμένη γη , με δουλειά , συνέπεια και ζήλο .
Πρέπει να παράγουμε επιτέλους πλούτο, να θεωρούμε επιτυχία την αύξηση της παραγωγής και των εξαγωγών μας και όχι της επίτευξη κάποιου δανείου και μερικών δεκάδων ΔΙΣ. Μόνο έτσι θα πάψουμε να νοιώθουμε ( όσοι το νοιώθουν ) οι γύφτοι της Ευρώπης.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!