tromaktiko: Μήνυση στην ΕΛ.ΑΣ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Μήνυση στην ΕΛ.ΑΣ



1. Να ζητηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, εναντίων των ΜΑΤ, των διοικητών, του αρχηγού της αστυνομίας...
του υπουργού Π.Τ.Π. για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών, μεσω επίδειξη αυθαίρετης, άδικης και υπερβολικής βίας και καταστολής με σκοπό να διαλυθεί η συγκέντρωση και όχι να προστατευτεί η έννομη τάξη, εκ μέρους της αστυνομίας. Επίσης κατηγορίες για Υπέρβαση καθήκοντος.


2. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνες σωματικές βλάβες με χρήση απαγορευμένων και ληγμένων χημικών ουσιών (δακρυγόνων και ασφυξιογόνων), οι οποίες έβλαψαν ή δύναντο να βλάψουν την υγεία των πολιτών.
3. Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές, εξαιτίας παρουσίας και δράσης παρακρατικών μηχανισμών αποδιοργάνωσης και καταστροφής, μέσα στο σώμα της πορείας (βιντεάκι με σιδηρολοστό). Να διερευνηθεί κατα πόσο οι παρακρατικοί αυτοί μηχανισμοί επιδιώκουν την ανατροπή της συνταγματικής τάξης και την επιβολή φασισμού αποσκοπώντας στην άρνηση του δικαιώματος του συνέρχεσθαι και της διαδήλωσης - διαμαρτυρίας.

Κανονικά έπρεπε όλοι να καταθέσουμε απο μία μήνυση, όλοι όσοι ήμασταν εκεί ή είδαμε τα γεγονότα, διότι στρέφονται εναντίον του κοινωνικού συνόλου. Να καταθέτονταν 100.000 μηνύσεις, και 10.000 αγωγές απο ανθρώπους που βλάφθηκε η υγεία τους, να πλημμυρίσουν τα δικαστήρια με μηνύσεις και αγωγές. Το δίκαιο είναι με το μέρος μας, οι "ανθρωποι" αυτοί πληρώνονται για να διαφυλάττουν την έννομη τάξη, όχι για να την καταλυουν.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!