tromaktiko: Απόψεις και ερωτήματα

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Απόψεις και ερωτήματα



Παρακολουθώντας τις εξελίξεις τον τελευταίο καιρό και με προσωπική συμμετοχή στο κίνημα των Αγανακτισμένων θα ήθελα να παραθέσω κάποιες απόψεις...
α) Πως μπορούν να υπάρχουν ακόμη άτομα που να υποστηρίζουν τα MAT; Κι εγω προσωπικά μέχρι ένα σημείο τους έδινα κάποιο δίκιο λέγοντας ότι για το μεροκάματο προστατευουν τα 300 ασυνείδητα γουρούνια αλλα μετα τα σημερινά είναι ντροπή να τους υπερασίζεται κανείς. Επνιγαν διαρκώς ειρηνικούς διαδηλωτές με καρκινογόνες ουσίες, χτύπαγαν ανυπεράσπιτους ανθρώπους κάθε ηλικίας και φύλου. Ειστε το λιγότερο γελοίοι όσοι τους δίνεται δίκιο ακόμα. Αντί να ταχθούν μαζί με τους πολίτες η τουλάχιστον να κάνουν την δουλειά τους σωστά κάθονται και προστατεύουν τους 300 που με τα μέτρα τους θα λυγίσουν την πλειοψηφία των Ελλήνων. Θα θελα να ξερα, οι συγγενείς τους είναι περήφανοι για αυτά τα καθάρματα? Δεν τους επηρεάζουν αυτούς τα μέτρα? Δεν έχουν συνείδηση? Για όσα λεφτά και να σου τάξουν δεν βαράς γέρους και ανυπεράσπιστους ανθρώπους. Αν πράττεις κατά αυτόν τον τρόπο σου αξίζουν τα χειρότερα και ευχομαι απο τα βάθη της ψυχής μου να εισπράξετε όλο το κακό που κάνετε σιχαμένα άβουλα όργανα. β) Δυστυχώς δεν βλεπω να πετυχαίνουμε κάτι οι αγανακτισμένοι. Δεν τους καίγεται καρφί αν ήμαστε 1000 η 1000000 και διαδηλώνουμε κάθε μέρα. Μας καταστέλλουν με χημικά και βία, παράνομα και αντισυνταγματικά. Που θα πάει όλο αυτό? Σε λίγο θα μας σκοτώνουν κιόλας? Μήπως είναι καιρός να καταλάβει η αστυνομία ότι δουλειά της είναι να προστατεύει το συμφέρον του λαού και όχι των δικτατόρων μας? Μήπως θα έπρεπε να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι βουλευτές? Δεν είναι παράνομες οι ενέργειες που παίρνουν με το ετσι θέλω? Δεν ειναι παράνομο να κάνουν διαρκώς ο,τι θέλουν? Δεν πρέπει να σταματήσει κάποτε αυτό ? Δεν πρέπει κάποτε να λογοδοτήσουν και να τους πάρουμε ό,τι έχουν και δεν έχουν , να τους εξορίξουμε απο την χώρα και να τους αντικαταστήσουμε απο ικανότερους που θα έχουν τον φόβο ότι θα έχουν ανάλογη μοίρα αν κάνουν τα ίδια? Τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει κάτι δραστικά?

γ) Μήπως θα πρεπε να διαδηλώνει κόσμος και έξω απο το σπίτι του πρωθυπουργου και να απαιτήσουμε να σηκωθεί να φύγει απο την χώρα μας αυτός ο καραγκίοζης ανθέλληνας που μας έχει βγάλει τον καρκίνο?

Πρέπει να κάνουμε κάτι δραστικό και αποτελεσμάτικό πριν ξεφουσκώσει το κίνημα. Δεν μπορούμε να αποδεχτούμε την κατάσταση και να καταντήσουμε τριτοκοσμική χουντική χώρα.

Ενας εξογισμένος αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!