tromaktiko: "Παραλύει" το νησί

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

"Παραλύει" το νησί



Ρολά κατέβασε σήμερα ολόκληρη η Κρήτη από την 48ωρη απεργία που κύρηξε ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ και συνδικαλιστικά σωματεία. Στην Κρήτη τα εργατικά κέντρα και τα νομαρχιακά παραρτήματα της ΑΔΕΔΥ έχουν προκηρύξει 48ωρη απεργία.


Συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται έξω από το Εργατικό Κέντρο του Ηρακλείου, στην πλατεία της Δημοτικής αγοράς Χανίων (με το ΠΑΜΕ να πραγματοποιεί ξεχωριστή συγκέντρωση στην πλατεία 1866) και στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη στο Ρέθυμνο.
Πριν απο λίγη ώρα "Αγανακτισμένοι" του Ηρακλείου και άλλοι διαδηλωτές έσπασαν την πόρτα του κτιρίου της Περιφέρειας Κρήτης και μπήκαν μέσα κάνοντας κατάληψη, προκειμένου, όπως είπαν, να πραγματοποιήσουν ειρηνικά συνέλευση για τις περαιτέρω ενέργειες.
Στα Χανιά το απεργιακό συλλαλητήριο στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς έχει πολύ μεγάλη συμμετοχή, ενώ πριν από λίγο η πορεία των συγκεντρωμένων έφτασε στη πλατεία Ελευθερίας. Αυτήν την ώρα αντιπροσωπεία των συνδικαλιστών και των "Αγανακτισμένων" των Χανίων, συναντιούνται με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βουλγαράκη, στον οποίο εκθέτουν, σε ήρεμο κλίμα, τα αιτήματά τους. 

www.flashnews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!