tromaktiko: Απαντηση στο "Η πλατεία είναι γεμάτη από... Έλληνες"

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Απαντηση στο "Η πλατεία είναι γεμάτη από... Έλληνες"



Μπορει αυτο που λες να ισχυει φιλε μου αλλα με αυτο που λες που θες να καταληξεις? να κατσουμε σπιτακι να βλεπουμε τα κυβερνοκαναλα και τους δηθεν αντιπαλους να τσακωνονται και να παιζουν θεατρο στη...
μουρη μας και να πινουμε καφεδακι απολαμβανοντας το show?και να στο πω κι αλλιως? δηλαδη με αυτο που γραφεις θα πρεπε να μαζευτουμε μονο οι φοιτητες η υπαλληλοι ιδιωτικου τομεα η συνδικατα καλυτερα?ε οχι δα. μα κι ετσι οπως τα λες να ειναι τουλαχιστον εβαλαν μυαλο αυτοι, σε αντιθεση με τουσ 300 που δε λενε να βαλουν καθολου νιονιο. κατεβηκαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ και δεν αφηνουμε κανεναν να μας διασπασει.το αποδειξαμε την τεταρτη με τους κουκουλοφορους. δε μας διεσπασαν αυτοι, δε θα μας διασπασουν διαφορες αναρτησεις σαν την δικια σου οσο ευστοχα κι αν ειναι τα επιχειρηματα σου. δεν λεω οτι εχεις σκοπο αυτο αλλα φαντασου ο κοσμος κατω να επαιρνε σοβαρα την αναρτηση σου και να πηγαινε σπιτι η ακομα χειροτερα να τσακωνονταν ολες αυτες οι χιλιαδες λαου εξω απο τη βουλη και οι βο(υ)λευτες μεσα να το διασκεδαζαν κι επιτελους ανοιγανε τις κουρτινες. τοσες μερες διαμαρτυριας στον βροντο .

ΝΑΙ φιλε μου.κατεβηκαν ολοι κατω σαν Ελληνες ασχετα με το ποτε βγηκαν στη συνταξη και ποση συνταξη παιρνουν.ΟΧΙ κυριε δε θα πεσουμε στην λουμπα οπως ο αξιοτιμος (χαχα) κ. Παγκαλος εστησε κι ειπε μαζι τα φαγαμε και πηγε να χωρισει τον κοσμο σε δημοσιους κι ιδιωτικους υπαλληλους .

Α κι επειδη εθιξα το θεμα του αξιοτιμου κ. αντιπροεδρου κι επειδη σε πολλους δημιουργειται το ερωτημα που δημιουργηθηκε και σε εσενα, ποιος ειναι διπλα μου, τα εφαγε κι αυτος με τουσ 300 η οχι, αν εχει τα κοτσια ο Mr mazi ta fagame ας βγαλει στο διαδικτυο τα ονοματα των βολεμενων και διορισμενων ρουσφετολογικα οπως εκανε με τους φοροφυγαδες ιατρους να μην υποψιαζομαστε τον διπλανο μας και τρωγομαστε.
 
Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!