tromaktiko: Ρωσικός «χρυσός» για Μήτρογλου

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ρωσικός «χρυσός» για Μήτρογλου



Εξαιρετική πρόταση φέρεται να έχει στα χέρια του ο Κώστας Μήτρογλου από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η οποία φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει ακόμη και 6 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για να τον αποκτήσει!

Μπορεί στον Ολυμπιακό οι απόψεις να διίστανται σχετικά με τον νεαρό Έλληνα στράικερ και ο Ερνέστο Βαλβέρδε να δείχνει ότι δεν τον υπολογίζει, όμως αυτό δεν σημαίνει πως στην Ευρώπη έχουν την ίδια άποψη.

Ενδεικτική για την αναγνώριση των ικανοτήτων του «πιστολέρο» στο σκοράρισμα είναι η πρόταση που φέρεται να έχει στα χέρια του από τη Ζενίτ, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρωταθλητή ένας μάνατζερ, απεσταλμένος της ρωσικής ομάδας, χτύπησε την πόρτα του Μήτρογλου και τον ενημέρωσε πως η ομάδα του Σπαλέτι προσφέρει στον ίδιο συμβόλαιο 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως και είναι διατεθειμένη να δώσει στον Ολυμπιακό περίπου 5,5-6 εκατ. ευρώ. Λίγο κάτω από το ποσό της ρήτρας του δηλαδή (8 εκατ. ευρώ).

Αν τελικά δεχτεί ο «Μητρογκόλ» την πρόταση των Ρώσων και έρθει αντίστοιχα επίσημη πρόταση 6 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό, τότε οι «ερυθρόλευκοι» δύσκολα θα την απορρίψουν.
http://www.gazzetta.gr/




     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!