tromaktiko: 'Εχουμε Χούντα!

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

'Εχουμε Χούντα!



Δικτατορία της οικονομίας. Αυτό το πολίτευμα έχουμε. Χειρότεροι και απο την Χούντα! Ο ψεύτης πρωθυπουργός μας και οι υπουργοί του κάνουν οτι θέλουν, βάζουν απίστευτους φόρους κάθε λίγο και λιγάκι κανοντάς μας όλο και πιο φτωχούς ενω παράλληλα έχουν ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για ξεπούλημα ολόκληρης της Ελλάδας. Το χειρότερο είναι οτι τα κάνουν όλα αυτά χωρίς να έχουν την παραμικρή νομιμοποίηση απο τον Ελληνικό λαό!
Βγήκαν κυβέρνηση υποσχόμενοι λαγούς με πετραχίλια και με το που πήραν την εξουσία κάνουν τα εντελώς αντίθετα αφήνοντας μάλιστα ατιμώρητους όλους όσους τα έφαγαν αυτά τα 30 χρόνια.

Τελευταίο και "δίκαιο" μέτρο είναι η "έκτακτη" εισφορά 3% όλων των φορολογουμένων με εισόδημα πάνω απο 12.000. Ποιούς πιάνει αυτό το μέτρο? Το 90% των μισθωτών και των συνταξιούχων. Τους συνήθεις ύποπτους δηλαδή.
Όσοι κύριοι φοροδιαφεύγουν (ελεύθεροι επαγγελματίες, γιατροί, δικηγόροι) με τα συνηθισμένα δηλωθέντα εισοδήματα πείνας , φυσικά θα την γλυτώσουν άλλη μια φορά.
Άλλο ενα "δίκαιο" μέτρο που τιμωρεί όσους πληρώνουν κανονικά τους φόρους τους τόσα χρόνια και αφήνει ατιμώρητους τους φοροφυγάδες!
Μετά μην απορείτε αν και αυτό το 90% βρεί τρόπο να φοροδιαφεύγει.

Ως πού λοιπόν θα μας πάει αυτή η οικονομική χούντα...
Ως πού λοιπόν θα μας πάει αυτή η οικονομική χούντα που εγκατέστησαν ο ΓΑΠ και οι φίλοι του;
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!