tromaktiko: Επίδομα τρίτεκνων οικογενειών

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Επίδομα τρίτεκνων οικογενειών



Ο Παγκαλος αποκαλεσε τους δημοσιους υπαλληλους τεμπεληδες,ειναι η πρωτη φορα που θα συμφωνησω μαζι του.

Εγω θα τους αποκαλεσω χαραμοφαιδες, ανευθυνους και ανικανους και για να μην τους παρει ολους η μπορα θα μιλησω μονο για τους ενευθυνους και κοματοσκυλοδιορισμενα υπαλληλακια του ΟΓΑ τα οποια βρισκονται στα γραφεια τους και τποτιθετε οτι θα επρεπε να εξηπηρετουν τον κοσμακι,των συνταξιουχο αγροτη,την πολυτεκνη μανα την τριτεκνη μανα.
Διαβαστε να δειτε τι κανουνε λοιπον ολοι αυτοι οι χαραμοφαιδες που βρισκοντε στα γραφεια των Αθηνων και στα γραφεια της δικης μου περιφερειας δηλαδη Ανατολικης Μακεδονιας και Θρακης...
Απο το πρωι που θα πανε στα γραφεια τους εχουν κατεβασμενα τα τηλεφωνα,οποιος και να παρει τηλεφωνο δειχνει οτι συνεχως μιλαει,οποιος εχει αμφιβολια μπορει να δοκιμασει στους εξης αριθμους και να διαπιστωσει τι κανουνε ολες αυτες η κυριες που καθοντε και μεγαλωνουνε τον κολο τους στην καρεκλα και εμεις ολοι οι Ελληνες τους πληρωνουμε...
Αθηνων 213 1519 100 οσο και να προσπαθει κανεις δεν προκειται ποτε να του απαντηση κανεις.
Κομοτηνης 22313 55300 μια δοκιμη θα σας πεισει...
Και επειδη ολοι αυτη οπως γνωριζουμε ολοι ειναι αγραμματοι και αμορφωτοι που δουλευουνε εκει μεσα και τους εβαλαν οι εκαστοτε κυβερνησεις σ' αυτα τα κολογραφεια εγω αγανακτισμενος οντως πηγα στα γραφεια του ΟΓΑ στην Κομοτηνη πηρα και εναν φιλο μου μαζι ο οποιος εμεινε εξω απο το κτιριο και ειχαμε συννενοηθη οταν του γραψω μηνυμα να παρει τηλεφωνο,με μεγαλη εκπληξη μπηκα στο γραφειο επιδοματων και ειδα τα τηλέφωνα ολα σηκωμενα τα ακουστικα να μην μπορει κανεις να καλεσει...και αφου επαιρνε ο φιλος μου της λεω μιας κυριας απαθης και στον ! κοσμο της οτι παιρνει καποιος τηλεφωνο τωρα γιατι ειναι τα τηλεφωνα κατεβασμενα και μας αναγκαζετε να κανω τοσα χιλιομετρα για να μου πειτε για ποιον λογο δεν εχω παρει μεχρι και σημερα το ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΡΙΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ,η απαντηση της ητανε ακρως αποστομοτικη...Εγω κανω την δουλεια μου κυριε πειτε μου τι θελετε.
Αυτην την πληρωνω εγω,εσυ,εμεις...τα κοροιδα για να το ξυνει ολοι την ημερα.
Μεχρι και σημερα λοιπον ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΡΙΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΕΧΩ 3 ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ,το παραξενο ειναι οτι στο μερος μου οι μισες οικογενειες εχουν παρει το επιδομα τριτεκνων και ισοβιας συνταξης και η αλλες μισες οικογενειες δεν το εχουνε παρει.
Ο ταχυδρομος μας ειπε οτι δεν υπαρχουν λεφτα και δεν θα μας τα δωσουνε τα λεφτα,ο ΟΓΑ εχει βγαλει ανακοινωση 2/6/2011 με την οποια λεει οτι το ποσο ειναι εξασφαλισμενο και καταβαλλονται κανονικα τα επιδοματα,μονο που εμεις δεν εχουμε παρει τιποτα.
Ας μας πει καποιος υπευθυνα απο τα κεντρικα του ΟΓΑ τι συμβαινει και δεν εχουμε παρει τα λεφτα μας ακομα?εχουμε παιδια εχουμε αναγκες δεν μπορει να μας δουλευουνε.
Ζητω οι χαραμοφαιδες και ανικανοι του ΟΓΑ Κομοτηνης.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!