tromaktiko: Το κακομαθημένο των Κρουζ & Χολμ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Το κακομαθημένο των Κρουζ & Χολμ



Δημοσίευμα της εφημερίδας "Daily mail" συγκρίνει ούτε λίγο ούτε πολύ, την 5χρονη κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμ, την Σούρι...
με την Ιμέλντα Μάρκος καθώς η συλλογή πανάκριβων παπουτσιών της 5χρονης ξεπερνά την περίφημη συλλογή της πρώην Πρώτης Κυρίας των Φιλιππίνων.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα η συλλογή παπουτσιών της 5χρονης ξεπερνά σε αξία τα 150.000 δολάρια!!! Μάλιστα, πηγές θέλουν την 5χρονη να φοράει παπούτσια οίκων όπως οι Christian Louboutin και Marc Jacobs. Φήμες, θέλουν την 32χρονη μητέρα της να ζητάει από τους αγαπημένους της σχεδιαστές να σχεδιάσουν παπούτσια ειδικά για τη μικρή(!!!), ώστε, εάν τα ήδη υπάρχοντα σχέδιά τους δεν έχουν τακούνι, να τα ξαναφτιάξουν, όπως αρέσουν στη Σούρι.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα «Η Σούρι έχει άπειρα παπούτσια μεγάλων οίκων και σχεδιαστών. Είναι φαν του Marc Jacobs, απ’ όπου έχει πάρει αρκετά custom- made (κατά παραγγελία) παπούτσια. Πριν από λίγο καιρό, η μητέρα της, Κέιτι Χολμς, παρήγγειλε ένα ζευγάρι Christian Louboutin για την μικρή». Η ίδια πηγή προσέθεσε ότι η Σούρι είναι πολύ επίμονη στις ενδυματολογικές της επιλογές, και αν δεν γίνεται το δικό της, βάζει τα κλάματα. «Όσο μεγαλώνει θέλει όλο και περισσότερο να φοράει παπούτσια με τακουνάκι ακόμη κι όταν πηγαίνει για να παίξει με άλλα παιδάκια, ή όταν περπατάει στην παραλία, κλαίει αν η μαμά της επιχειρήσει να της φορέσει οτιδήποτε άλλο, παρά ένα ζευγάρι σανδάλια με τακουνάκι».
Οι γονείς της μικρής φαίνεται να πιστεύουν ότι η πρώιμη αγάπη της για την μόδα είναι στοιχείο που πρέπει να καλλιεργηθεί, και την αφήνουν, μάλιστα, να διαλέγει η ίδια τα ρούχα της. Η εφημερίδα αναφέρει «Η Σούρι κάποιες φορές διαλέγει τα παπούτσια που θα φορέσει η μαμά της, και στη συνέχεια τα συνδυάζει με αυτά του μπαμπά της! » Αυτή η προσέγγιση του Τομ Κρουζ και της συζύγου του για την ανατροφή των παιδιών συνάδει με το δόγμα της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας , στην οποία και ανήκουν και η οποία πρεσβεύει ότι τα παιδιά πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν ενήλικες, και να είναι ελεύθερα να πάρουν τα ίδια αποφάσεις για τα ρούχα, το make- up και τις διατροφικές τους συνήθειες.

Τα 150.000 δολάρια που υπολογίζεται ότι η οικογένεια έχει ξοδέψει σε παπούτσια για την Σούρι είναι μικρό ποσό σε σχέση με τα χρήματα που κοστίζει όλη η υπόλοιπη γκαρνταρόμπα της , που υπολογίζεται ότι φτάνει στα 3,2 εκατομμύρια δολάρια! Οι φωτογράφοι μάλιστα έχουν «συλλάβει» την μικρή να φοράει, μεταξύ άλλων, μία καμπαρντίνα Dolce & Gabbana αξίας 2.140 δολαρίων. Την περασμένη χρονιά, η Σούρι βρέθηκε 21η στη λίστα με τα style icons μεγάλου αμερικανικού περιοδικού, αφήνοντας πίσω της Lady Gaga και Sarah Jessica Parker.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!