tromaktiko: Σάκης Ρουβάς: Όλα ξεκινούν από ένα όνειρο

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Σάκης Ρουβάς: Όλα ξεκινούν από ένα όνειρο



Για τις δύο δεκαετίες που μετράει στον χώρο της μουσικής, τα όνειρα που έχει ήδη πραγματοποιήσει, αλλά και αυτά που κάνει για το μέλλον, καθώς και για τα τραγούδια του μίλησε ο Σάκης Ρουβάς σε συνέντευξή του στο περιοδικό «L'Officiel».


«Κατ' αρχάς, πιστεύω ότι όλα ξεκινάνε από τη σφαίρα της φαντασίας και του ονείρου. Αν μπορείς να φανταστείς και να ονειρευτείς, πιθανότατα θα καταφέρεις να υλοποιήσεις κιόλας. Πόσα έχω πραγματοποιήσει. Κοιτάξτε, ήθελα να γίνω τραγουδιστής. Όταν ήμουν μικρός, ζούσα στην Κέρκυρα και με κάτι φίλους είχαμε φτιάξει ένα γκρουπάκι. Σκεφτόμασταν τι ωραία που θα ήταν να μας αναγνωρίζει ο κόσμος, να μας αγαπάει και να μας ζητάει αυτόγραφο! Τραγουδιστής έγινα. Ήθελα, επίσης, να κάνω και ταινίες. Έχω κάνει δύο» απαντά, όταν τον ρωτούν για τα όνειρα που έκανε ως παιδί.
Για το μέλλον, όμως, τι σκέφτεται; «Πιστεύω ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι τη βοηθάμε πολύ τη βάρκα στο προς τα πού θα πάει..».
Όσον αφορά στα τραγούδια του, που είναι κατά βάση τραγούδια αγάπης, τι έχει να πει;
«Μα, πιστεύω πως, όταν ντύσουμε τον εαυτό μας με αγάπη και ωραία αισθήματα, αν τον εφοδιάσουμε πολύ καλά με αυτά, όλα τα άλλα θα έρθουν ως φυσικό αποτέλεσμα. Όσο πετάμε σκουπίδια στους δρόμους, δεν μπορούμε να περιμένουμε να ζούμε σε καθαρές πόλεις. Πρώτα σταματώ να πετώ σκουπίδια στον δρόμο, μετά ανακυκλώνω και ύστερα μπορώ να μιλήσω για το πώς θα αλλάξω την πόλη».

mychannel.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!