tromaktiko: Deal στα σκαριά για ΠΑΟΚ

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Deal στα σκαριά για ΠΑΟΚ



Ένα σπουδαίο deal, που ίσως να σημάνει νέα εποχή για τον ΠΑΟΚ κοντεύει να κλείσει ο Ζήσης Βρύζας. Συζητάει με τον Ελληνα επιχειρηματία από την Κωνσταντινούπολη που θα βάλει ζεστό χρήμα!

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Metrosport», o 59χρονος ομογενής που ζει και δραστηριοποιείται στην Κωνσταντινούπολη  είναι έτοιμος να εμπλακεί με την ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μαζί με ακόμη δύο πρόσωπα, βάζοντας 5 εκατομμύρια ευρώ. Ένα εξ αυτών είναι ο Δημήτρης Σαχπατσίδης, γιος του επιχειρηματία Γιώργου.

Ο Φλωρίδης διαθέτει μια… τρέντι εμφάνιση, με μούσι, σκουλαρίκι και τατουάζ με το δικέφαλο από παιδί. Έκανε επιχειρηματική καριέρα σε ορυχεία στην Κένυα, ενώ με τις δραστηριότητές του στην Τουρκία έφτασε σε σημείο να συνεταιριστεί με την οικογένεια Τσιλέρ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κάνει και δωρεά ύψους 3.300.000 δολαρίων στο Πατριαρχείο!

Τη συμφωνία μεταξύ του επιχειρηματία που φέρει τατουάζ με το δικέφαλο αετό έκλεισε, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ζήσης Βρύζας, ενώ ενήμερος είναι και ο Θόδωρος Ζαγοράκης. Στις λεπτομέρειες του «deal», οι υποψήφιοι επενδυτές θέλουν το 51% των μετοχών, με τον Φλωρίδη να βάζει 3.000.000 και τους υπόλοιπους από 1.000.000, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και τέταρτος ενδιαφερόμενος.
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!