tromaktiko: Eυθιξία πολιτικών

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Eυθιξία πολιτικών



Την ώρα που στην Ευρώπη οι Πολιτικοί παραιτούνται από ευθιξία για κατάχρηση δημόσιου χρήματος...
ύψους λίγων μόνο ευρώ (πολλές φορές διψήφιο ή τριψήφιο νούμερο), στην Ελλάδα τα πράγματα κυλάνε εντελώς ανάποδα...
Ως εφυέστερος λαός έναντι όλων των υπολοίπων... βγαίνουν οι Πολιτικοί μας, με απαράμιλλο θράσος και ενώ η Δικαιοσύνη τους απομακρύνει από τη θέση τους λόγω κατάχρησης δημόσιου χρήματος, αυτοί επικαλούμενοι πως είναι "οι εκλεγμένοι από το λαό" επιμένουν να μην αφήνουν την...καρέκλα τους.
Πιό συγκεκριμένα, ο..." Περιφερειάρχης της καρδιάς μας" (ΠτΚ) κ. Ψωμιάδης, ο οποίος με περίσσιο θράσος και μη θέλοντας να εννοήσει την καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης (το οποίο του επιβάλλει την απομάκρυνση από τα καθήκοντα του για ένα χρονικό διάστημα), αυτός βγαίνει στα κανάλια και διαλαλεί πως θα παραμείνει στη θέση του επειδή έτσι συνήθισε τόσα χρόνια, θα αγωνιστεί για τη Μακεδονία, πως δεν θα τον φιμώσουν, οτι τον εξέλεξε ο λαός και άλλα τέτοια άσχετα με το ζήτημα θέματα. (Ο Ελληνικός λαός σας εξέλεξε κ. ΠτΚ πριν 9 μήνες, τότε που ακόμα δεν είχέ βγεί στη δημοσιότητα μία από τις..."αγαθοεργίες" σας).
Για το αυτούσιο γεγονός, οτι δηλαδή "έσβησε" πρόστιμο 95.000€ μετατρέποντας το σε...5.000€, σε βενζινοπώλη, εξαιτίας επανειλλημένης νοθείας του πετρελαίου, ΚΟΥΒΕΝΤΑ δεν είπε. (Σημειοτέον οτι τα 90.000€ ο κ. Ψωμιάδης τα στέρησε από τα έσοδα του κράτους). Στην απολογία του ο ΠτΚ είπε πως το έκανε για ανθρωπιστικούς λόγους, θέλοντας να βοηθήσει τον καημένο τον άνθρωπο (βενζινοπώλη).
Πρώτον δεν ήταν καημένος διότι εξαπατούσε το κράτος και τους πελάτες του, θησαυρίζοντας ο ίδιος και δεύτερον από παλιά ξέρω πως όταν θέλεις να βοηθήσεις κάποιον, δίνεις απο τα δικά σου κύριε Περιφερειάρχη, δεν εκμεταλλεύεσαι τη θέση και την ισχύ που σου έδωσε ο...λαός της Μακεδονίας... (Δόξα το Θεό έχετε αρκετά χρήματα για να δίνατε ένα μέρος του προστίμου στον...συνάνθρωπο σας Παναγιώτη...)
Η ευθιξία, η αξιοπρέπεια και η ανδρεία είναι χαρακτηριστικά ενάρετων ανθρώπων, σοβαρών και επιφανών, άξιων της εκτίμησης του λαού και να ηγούνται αυτού.
Αν πιστεύετε ότι ανήκετε σ'αυτούς κ Περιφερειάρχη, τότε μάλλον πρέπει να...αλλάξετε πλευρό. Ο κόσμος ΞΥΠΝΗΣΕ!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!