tromaktiko: Eνας αποτελεσματικότερος τρόπος "διαμαρτυρίας" της ΔΕΗ

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Eνας αποτελεσματικότερος τρόπος "διαμαρτυρίας" της ΔΕΗ



Θα ήθελα να ξεκινήσω αυτή την επιστολή διαμαρτυρίας μου για τις διακοπές τις ΔΕΗ με τις επιπτώσεις στη δική μου οικογένεια. Οι γονείς μου έχουν ένα μικρό συνοικιακό μαρκετ τροφίμων και ήδη η ζημιά απο λιωμένα χύμα παγωτά ανέρχεται στα 130€. Μικρό ποσό θα μου πείτε μπροστα σε ίσως πολύ μεγαλύτερα άλλων επιχειρήσεων αλλά σεβαστό για την οικογένειά μου.
Ίσως κάποιοι θα γνωρίζεται ότι οι καταψύψεις των χύμα παγωτών δέν είναι όμοιες με των τυποποιημένων γνωστών εταιρίών με αποτέλεσμα οι απώλειες να είναι ταχύτερες.
Ακούω επίσης πολλές οικογένεις που ζούνε με ηλικιωμένους ότι το μεσημέρι που κόβουν το ρεύμα για 2 ώρες, η ζέστη να γίνεται τόσο αφόρητη που η δυσφορία που νιώθουν να αγγίζει επικίνδυνα επίπεδα.
Σίγουρά τα προβλήματα που παραθέτω δεν είναι και τα μοναδικά... όλοι μας μπορύμε να αριαδιάζουμε με επιχειρήματα λόγους για τους οποίους οι διακοπές ρεύματος είναι δίχως αμφιβολία απάνθρωπες. Η ΔΕΗ μόνο υποστηρικτές δεν έχει κάνει για τον αγώνα της.
Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν, δεν θα ήταν πιο αποτελεσματικό το χτύπημα τους αν σταματούσαν τις διακοπές και στον επόμενο λογαριασμό δεν συμπεριλαμβάνε τα δημοτικά τέλη και την ΕΡΤ;
Αν ο Έλληνας πολίτης για μια φορά στη ζωή του πλήρωνε ΜΟΝΟ το ρεύμα που έκαψε;


Αναγώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!