tromaktiko: Ξεκίνησε στην Καλαμπάκα το εντυπωσιακό θέαμα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ξεκίνησε στην Καλαμπάκα το εντυπωσιακό θέαμα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro



Πρεμιέρα χθες στην Καλαμπάκα, για το 5ο αγώνα του Παγκόσμιου Αγώνα Enduro που φιλοξενεί η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας για πρώτη φορά.

Στις 6 το απόγευμα, στην εκκίνηση, όλες οι εργοστασιακές ομάδες μαζί με τους Έλληνες αθλητές, ξεκίνησαν να προσφέρουν μοναδικό θέαμα στους 2.000 περίπου θεατές, που θα παρακολουθήσουν από σήμερα και μέχρι και την Κυριακή με κομμένη την ανάσα τους αθλητές του παγκοσμίου πρωταθλήματος Enduro.

Οι διοργανωτές, περιμένουν το Σαββατοκύριακο, ακόμη περισσότερους θεατές.

Ο Γάλλος Johnny Aubert ξεχώρισε με την απόδοσή του πετυχαίνοντας τον καλύτερο χρόνο στην σημερινή KTM Super Test που περιλάμβανε εντυπωσιακά άλματα αλλά και τραυματισμούς ευτυχώς ελαφρούς για αθλητές.

Ο αγώνας τελείωσε στις 8:30 απόψε ενώ το Σαββατοκύριακο οι αγώνες ξεκινούν στις 9 το πρωί στο παλαιό στρατόπεδο, με τους αθλητές να γνωρίζουν από απόψε την σειρά εκκίνησης στην κάθε κατηγορία.

Στην Κατηγορία Ε2 που έχει τις περισσότερες συμμετοχές αθλητών, «κεφάλι» πήρε ο Johnny Aubert, έχοντας πίσω του τον Pierre Alexander Renet και στην τρίτη θέση τον Cristobal Guerrero.

Στα 8 δεύτερα πίσω από τον Aubert ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Antoine Meo που στα δοκιμαστικά έμεινε πίσω και πρώτος Ελληνας στην κατηγορία ο Παναγιώτης Θερριός.

Στην κατηγορία Ε1, «κεφάλι» πήρε ο Matti Seistola που ήταν στα δοκιμαστικά ταχύτερο κατά 1 δευτερόλεπτο του Rodrig Thain, τρίτος ο Juha Salminen και καλύτερος Έλληνας ήταν ο Γιώργος Μανωλίδης.

Στην κατηγορία Ε3 o Kurt Caselli εντυπωσίασε και πήρε «κεφάλι», ακολούθησε ο Joakim Ljunggren πολύ κοντά σε χρόνο και τρίτος ήταν ο Alex Salvini, ενώ πρώτος Έλληνας ο Βασίλης Σιαφαρίκας.

Στην κατηγορία Ejunior, είχαμε τους τραυματισμούς για τους Antti Heellsten και Ηρακλή Τόλιο που αποχώρησαν με την συνοδεία ασθενοφόρου. Επικράτησε ο Jeremy Joly, δεύτερος ήταν ο Mathias Bellino και τρίτος ο Mario Roman. Καλύτερος Έλληνας ο Γιάννης Παυλίδης.


http://www.trikalanews.gr/article/30760/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!