tromaktiko: Ψεύτης και υποκριτής ο Giorgos

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ψεύτης και υποκριτής ο Giorgos



Μας έλεγε ότι δήθεν όλα τα κάνει για τη σωτηρία της Ελλάδας και τελικά στην πράξη έδειξε ότι τα κάνει για τον εαυτό του, την οικογένειά του, την.. παρέα του, το κόμμα του και τα συμφέροντα που εκπροσωπεί.
Τι δουλειά έχει να δημιουργεί θέση Υφυπουργού Δικαιοσύνης (που νομίζω γίνεται για πρώτη φορά στα χρονικά); Για να βολέψουμε το "δικό μας" το παιδί, τον Πεταλωτή.
Γιατί το Υπουργείο Περιβάλλοντος έχει 2 αναπληρωτές υπουργούς κι έναν υφυπουργό; Βολέματα κι ισορροπίες.
Γιατί δεν έδιωξε τον Πάγκαλο; Γιατί φοβήθηκε ότι μετά θα είναι ανεξέλεγκτος, θα λέει ό,τι θέλει και θα του σούρει τα εξ αμάξης.
Γιατί έκανε το Βενιζέλο αντιπρόεδρο; Γιατί μια μέρα πριν υπήρξαν εντέχτως διαρροές ότι ο Βενιζέλος ηγείται διασπαστικής ομάδας για τη δημιουργία νέου κόμματος, του Κόμματος των Εκσυγχρονιστών.
Γιατί φοβήθηκε να βάλει το Μόσιαλο σε υπουργείο που να παίρνει αποφάσεις; Γιατί φοβήθηκε ότι θα συγκρουστεί με τα συμφέροντα που εκπροσωπεί η οικογένεια Μινέικο.
Giorgos φύγε όσο είναι καιρός. Φύγε τώρα για να μην καταστρέψεις και το μέλλον των παιδιών σου. Γιατί λίγο ακόμα θέλουν οι έλληνες και θα ακούν "Παπανδρέου" και θα σηκώνουν πέτρα.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!