tromaktiko: Τεραστια επίθεση στο group της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στο Facebook

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Τεραστια επίθεση στο group της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στο Facebook



Από νωρίς το μεσημέρι η σελίδα που έχουν δημιουργήσει άντρες της ομάδας δίκυκλης αστυνόμευσης δέχεται ακατάπαυστα σχόλια από πολίτες για την στάση τους στα σημερινά επεισόδια.
 Σχεδόν το 95% όλων όσων έγραψαν ήταν σχόλια θυμου και απογοήτευσης από μια ομάδα που είχε υποσχεθεί να είναι διπλα στον πολίτη και τελικά βρέθηκε απέναντι του και με πολύ βίαιο τρόπο.

Στα περισσότερα σχόλια βλέπεις ένα "γιατί?" στο τέλος του μηνύματος. Ένα γιατί γεμάτο απογοήτευση και λύπη. Συνεχώς ανεβάζουν videos από τις επιθέσεις αστυνομικών κατά πολιτών και τους ρωτούν αν οι υπάλληλοι στο μανάβικο που ξυλοκοπήθηκαν ήταν εγκληματίες, αν ήταν εγκληματίας ο πρόεδρος των Φαρμακοποιών που επίσης έπεσε θύμα αστυνομικής βίας στην προσπάθεια του να πάει φάρμακα στους τραυματίες, αν είναι εγκληματίας ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου που αύριο θα καταθέσει στον εισαγγελέα.
Η απάντηση των υπευθυνων της σελίδας ήταν η μαζική διαγραφή όλων των μηνυμάτων του κόσμου που ακόμα και τώρα προσπαθεί να πει ήρεμα την άποψη του μέσα στην σελίδα. Οι υπεύθυνοι της σελίδας κατηγόρησαν για μοντάζ στα videos που παίζουν ακόμα και τώρα στα κανάλια και στα sites και στην ουσία λένε πως δεν είναι αυτό που νομίζουμε. Οι ίδιοι υπεύθυνοι που κατηγορούν τα κανάλια ή οποιους διοχέτευσαν στα κανάλια αυτά τα εκατοντάδες videos (αλήθεια ποτε πρόλαβαν να κάνουν μοντάζ σε εκατοντάδες σημερινά videos?) κάνουν μοντάζ στις ήρεμες, ειρηνικές, λυπημένες απόψεις του κόσμου.
Ο ορος 2 για δημιουργία σελίδας στη facebook γραφει πως για να την δημιουργήσεις πρέπει να είσαι ο νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης, του οργανισμού και λοιπά. Η ελληνική αστυνομία λοιπόν έχει θέσει νομιμους εκπροσωπους στην διαχείριση της σελίδας ή μήπως κάποιος χρησιμοποιεί το όνομα της αστυνομίας χωρίς η ηγεσία της να το γνωρίζει?
Το facebook γνωρίζει πως οι διαχειριστές, συντονιστές της σελίδας έχουν δημιουργήσει και αναρτήσει δικούς τους ορους τους οποιους κάποιο μέλος λένε πως αποδέχεται με την είσοδο του στο group? Τι άποψη έχει το facebook για το ότι κάποιος βάζει προσθετους ορους στην λειτουργία του site τους? Ότι υπάρχει μέσα στο facebook ανήκει στο facebook σύμφωνα με τους ορους του που έχουν εγκριθεί από δικαστήριο της Αμερικής.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!