tromaktiko: Hellas On Line ή Γελάς on line;

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Hellas On Line ή Γελάς on line;



Εδώ και 6 χρόνια έχω συνδρομή τηλέφωνο & internet με την hellas on line ,λόγω ότι πριν απο λίγο καιρό μετακόμισα στην επαρχεία με την...
οικογένεια μου αποφάσισα όπως είναι φυσικό να κάνω διακοπή στην συνδρομή μου, έτσι επικοινώνησα με την εταιρεία και τους είπα οτι θέλω να κάνω ακύρωση του συμβολαίου μου, η κοπέλα απο το κέντρο μου είπε οτι θα μου έστελνε με sms τι έπρεπε να γράψω στο fax που θα έστελνα μαζί με την φωτοτυπία της ταυτότητας μου,έτσι και έκανα .
Επειδή στο μέρος που κατοκώ δεν έχει κατάστημα hellas on line πήγα σε διπλανή περιοχή 10 χλμ μακριά και έστειλα το fax για την διακοπή (αυτό έγινε 14/05/11 )
Πριν απο λίγες μέρες κάποιος γνωστός μου απο την πολυκατοικία που κατοικούσα στην Αθήνα πέρασε απο το γραμματοκιβώτιο και βρήκε λογαριασμό της hellas on line για το διάστημα απο 01/05/11 έως 31/05/11, με κανονική χρέωση ολόκληρο το ποσό .
Τηλεφωνόντας σήμερα στην hellas on line να δω τι έχει γίνει μου είπαν πως το fax με την ταυτότητα μου τους έχει πάει αλλά δεν μπορούν να δουν καλά τα στοιχεία ( της ταυτότητας) και γι'αυτό τον λόγο δεν έκαναν την ακύρωση .
Οταν τους είπα ότι την ταυτότητα μου την έχετε από την αρχή που έκανα αίτηση ,η υπογραφή και το ονοματεπώνυμο μου φαίνοντε κάντε την ακύρωση γιατί έχω 5 1/2 μηνών μωρό ,λεφτά για βενζίνη δεν υπάρχουν ,μου είπαν πώς δεν γίνετε ......και οτι αν δεν στείλω ξανά το fax θα εξακολουθώ να χρεώνομαι κ στο τέλος θα έχω πρόβλημα.....(εκβιασμός δηλαδή)?
Και ρωτώ εγώ τώρα στους καιρούς που διανύουμε κ μετά απο 6 χρόνια που πέρνατε τα λεφτουδάκια μου πόσα ακόμα σας λοίπουν ώστε να καλυφτείτε οικονομικώς........?

Αναγνώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!