tromaktiko: Σχετικά με:Οργάνωση Hellenic Seaways αλά ελληνικά

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Σχετικά με:Οργάνωση Hellenic Seaways αλά ελληνικά



Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι εγκάθετοι της εταιρίας θίχτηκαν;

 Απάντηση στην ανἀρτηση http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/hellenic-seaways_21.html

Αγαπητοί εγκάθετοι, δεν είναι δικό μου θέμα να γνωρίζω εκ των προτέρων πού δένει το κάθε καράβι. Το πρόβλημα με το ακριβές σημείο θα μπορούσε να είχε λυθεί αν απλά έγραφαν για τα δρομολόγια στα φυλλάδια της εταιρίας, στο internet κλπ. «ΠΕΙΡΑΙΑΣ προβλήτα τάδε» και όχι σκέτο «ΠΕΙΡΑΙΑΣ». Τόσο απλό. Όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις όλα τα terminals, σε όλες τις χώρες του κόσμου. Στο κάτω-κάτω, από τη στιγμή που βγάζω εισιτήρια με επιστροφή της ίδιας εταιρίας, ας μου το έλεγε η εταιρία. Αν δεν ξέρουν πώς να εξυπηρετήσουν, ας το κλείσουν το μαγαζί. Εγώ απλά διάλεξα δρομολόγια με ώρες που με εξυπηρετούν. Αυτοί δεν έπρεπε να με προφυλάξουν από την ταλαιπωρία την ώρα που έκλεινα τα εισιτήρια στο τηλέφωνο; Όπως βλέπετε, όλα είναι θέμα οργάνωσης αγαπητοί εγκάθετοι.
Σε ό,τι αφορά τις κυλιόμενες, από τη στιγμή που το πλοίο έχει δέσει, οι πόρτες είναι ανοικτές και ο κόσμος φεύγει ένας-ένας, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να ταλαιπωρείται με καμιά 40αριά σκαλιά και με τις τσάντες στο χέρι. Επιπλέον, ένα καινούργιο πλοίο όπως το συγκεκριμένο, δεν θα έπρεπε να είχε 3-4 ασανσέρ επιβατών για τους ΑΜΕΑ, για μητέρες με μικρά παιδιά κλπ; Πώς θα εξυπηρετηθούν αυτοί; Με το ασανσέρ της κουζίνας; Ή μήπως στο βωμό του υπερκέρδους έχουν θυσιαστεί τα πάντα;
Συνεπώς αγαπητοί εγκάθετοι, άλλος πρέπει να «βουτάει την γλώσσα στο μυαλό του» και άλλος να είναι καλός «στο ψάξιμο» και να μην «παρκάρει όπου νομίζει». Κοινή απλή λογική χρειάζεται την οποία δυστυχώς στην εταιρία σας (όπως και στις περισσότερες εταιρίες για να μη λέτε ότι έχω κάτι με την HS) αγνοείτε πλήρως. Άνθρωποι σαν κι εσάς επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά γιατί η χώρα έφτασε εδώ που έφτασε.
Σχολιάστε όπως νομίζετε. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο με τον μικρόκοσμο των μικροσυμφερόντων σας.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!