tromaktiko: Kάποιοι προσπαθούν να μας υπνωτίσουν

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Kάποιοι προσπαθούν να μας υπνωτίσουν



Είναι γεγονός ότι η γνώση και κατ' επέκταση η ενημέρωση, είναι δύναμη...
Στη χώρα μας δυστυχώς, η πλειοψηφία των πολιτών ενημερώνεται κυρίως από την τηλεόραση, όπου στοχευμένες ειδήσεις, παραπληροφόρηση και προπαγάνδα προσπαθούν να μετονομάσουν απεχθείς πολιτικές ως εθνοσωτήριες .Είναι αλήθεια ότι μέρος του κόσμου επηρρεάζεται από τις αναλήθειες με τις οποίες των βομβαρδίζουν οι δημισιογράφοι-υπάλληλοι της κυβέρνησης και αυτό γιατί δεν του έδωσαν ερεθίσματα να σκεφτεί παραπέρα.

Το γεγονός ότι μόνο το 20% του πληθυσμού έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, καθιστά επιβεβλημένη την προσπάθεια να αναδείξουμε την προσπάθεια των πολιτών που αντιστέκονται και διεκδικούν, μιλώντας με όσους περισσότερους μπορούμε. Ξεκινώντας από το συγγενικό ή το φιλικό μας περιβάλλον και συνεχίζοντας με τους ανθρώπους στη γειτονιά μας. Είναι χρέος μας με κάθε τρόπο να κινητοποιήσουμε όλους αυτούς που εσκεμμένα κάποιοι προσπαθούν να υπνωτίσουν.Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που στο άκουσμα ότι υπάρχουν και άλλες λύσεις, πέρα από το ξεπούλημα της χώρας και την καταστροφή των παιδιών μας που καθημερινά αναφέρουν ως μονόδρομο, δεν θα αναθεωρήσει την παθητική του στάση.
Το ιστορικό παρελθόν αυτού του πολύπαθου λαού έχει αποδείξει περίτρανα ότι γνωρίζει από δράση και αγώνες. Χρειάζεται όμως πρώτα να αφυπνιστεί και να μάθει την αλήθεια. Μόνο τότε θα αμφισβήτησει και θα διεκδικήσει.Όχι τόσο για τον ίδιο, αλλά για τα παιδιά του που κάποιοι βιαστικά αποφάσισαν να καταδικάσουν.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!