tromaktiko: Από το Lifistyle στο doggystyle

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Από το Lifistyle στο doggystyle



Εμμ!!!! Τα ήθελε κι εμάς ο πωπός μας..!!!Αγαπητοί φίλοι συναναγνώστες διαβαζω εδω και μέρες διαφορα post που στοχοποιούν τους περισσότερους εκ των πλουσίων. Άλλα ποστ κανουν λόγο για επίθεσεις με αυγα σε ιδιοκτήτες porsche και ούτω καθεξής.


Να διευκρινήσω για να μην φαω κανα ιντερνετικό αυγό, οτι, ούτε porsche έχω, ούτε πλούσιος είμαι.Το ότι φτάσαμε απο το lifestyle στο doggystyle φταίει βέβαια η ματαοδοξία αυτού του λαού. Αλήθεια, πρίν τέσσερα ίσως και παραπάνω χρόνια, τις χρυσές εποχές αυτού του αίσχους που ονομάστηκε lifestyle, γιατί δεν διαμαρτηρόμασταν οταν βλέπαμε αυτά που σήμερα βρίζουμε?Γιατί δεν πετάγαμε αυγά οταν οι στρατιές των Cayene, των Χ5, των ML ανέβαιναν τα χριστούγεννα την Αράχωβα? Γιατι πολύ απλά οι περισσότεροι ονειρευόταν την επόμενη χρονιά να ανεβαίνουν κι εκείνοι με το δικό! τους πανάκριβο SUV. Τώρα που θα έβρισκαν τα λεφτά αλλη κουβέντα, ομως τα όνειρα δεν στοιχίζουν.Γιατί δίναμε τα ωραία μας λεφτουδάκια σε χαζομάγαζα που είχαν κάτι αξιοθρήνητους τύπους στην πόρτα και τους κάναμε επιχειρηματίες,ενώ στην ουσία δεν σου προσέφεραν τιποτα??? Γιατι πολύ απλά το μαγαζι ήταν ντε και καλά ''Hi''.Πήγαινε σ' αυτό ο τάδε κι η τάδε, δηλαδή όλα τα σκουπίδια που παρήγαγε αυτη η άθλια βιομηχανία του lifestyle.Παρεμπιπτόντως, ένας από τους εκδότες τέτοιων περιοδικών έκανε ντε και καλά την αυτοκριτική του λέγοντας πως υπήρξε μ...ας.!!!
0Ναι τωρα χάρηκα..!!! Αφού έλησε τα προβλήματα τριών γενεών απογόνων του αγοράζοντας ο κόσμος τα περιοδικά του, για να μάθει ποιός είναι με ποιάν και που πήγαν χθες βράδυ και πως να κλείσεις ξαπλώστρα στην Ψαρού, ξαφνικά θυμήθηκε ότι έκανε μ...ες!!! Ασε ρε φίλε.Εγω πάντως ποτέ δε σε αγόρασα.!!Χρυσοπληρώναμε το ντύσιμό μας, μόνο και μόνο για να φαίνεται ένα DG κι ένα emporio, και τα τελευταία χρόνια κι εκείνο το ''καρό'' που μόνο σε προφυλακτικά δεν το έχω δει ακόμη,ενώ γνωρίζατε πολύ καλα όσοι ταξιδεύατε στο εξωτερικό οτι οι τιμές τους ήταν πολύ πιο φθη! νές απ την Ελλάδα.Αλλα τι μας ένοιαζε, οι πιστωτικές κάρτες να ήταν καλα!!!!!
Ήθελα να ΄ξερα βρε φίλοι μου τι σόϊ μακαρόνια φτιάχνουν μια μακαρονάδα να στοιχίζει 50€. Αλλά βέβαια ξέχασα την τρώς σε ένα πολυβραμένο εστιατόριο και δίπλα σου συντρώγει το ζεύγος τίποτα!!!!
Και πολλά άλλα τα οποία όλοι μας γνωρίζουμε και είχαμε πέσει αλλός πολύ, αλλός λίγο και άλλος καθόλου, στη φάβα του lifestyle.
Και τώρα που το όνειρο έσβησε ξυπνήσαμε με τον εφιάλτη του doggystyle γιατί ''τσούζει''!!!!

Αναγνώστης.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!