tromaktiko: MME η μεγαλύτερη πληγή της Ελλάδας

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

MME η μεγαλύτερη πληγή της Ελλάδας



Με το κόλπο που έστησε ο Πρωθυπουργός προχθές με την παραίτηση του, κατάφερε να πάει τα spread από τις 1300 μονάδες περίπου στις 1500 και να υποβαθμίσει 4 Τράπεζες σε κατηγορία CCC…
σε σκουπίδι δηλαδή. Κανένα κανάλι δεν είπε τίποτα σχεδόν. Δεν ανέφεραν τίποτα.
Εχθές για να πνίξουν το κίνημα εντός του ΠΑΣΟΚ έλεγαν ότι οδήγησαν οι κινηματίες τα spread στο 1540!?!?!?! Και τους κατηγορούσαν για αυτό.
Προφανώς σκοπός ήταν να καταπνίξουν το κίνημα, κατόπιν εντολών.
Με το που ακούστηκε ότι το ΠΑΣΟΚ καταρρέει, το ΔΝΤ εχθές αποδέσμευσε την Πέμπτη δόση και σήμερα με έκπληξη διάβαζα τις δηλώσεις του FDP στην Γερμανική Βουλή που μας καλλούσε μέχρι και στις 10 Ιουνίου να αναδιαρθρώσουμε το χρέος μας, να πουλήσουμε νησιά κτλ, να λέει ότι πρέπει να στηρίξουμε την Ελλάδα και να δώσομε τα λεφτά!?!?!?!?!.
Αυτό για εμένα σημαίνει ότι οι τελευταίοι που θέλουν η Ελλάδα να πτωχεύσει είναι αυτοί. Και αυτό με την σειρά του σημαίνει ότι το Γιώργο απλά δεν διαπραγματεύεται τίποτα εκεί που πρέπει…έξω κάνει το γατάκι και εδώ έρχεται να κάνει τον πάνθηρα ο υπάλληλος… ο Homo Pasokus για άλλη μια φορά επικράτησε επικοινωνιακά και κάλυψε την γύμνια του, κυρίως λόγω της ασυλίας που τους δίνουν τα εμετικά μέσα….

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!