tromaktiko: Στην Ελλάδα και η Sarah Jessica Parker

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Στην Ελλάδα και η Sarah Jessica Parker



Ακόμα μια διάσημη ηθοποιός επέλεξε τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Φαίνεται πως η Ελλάδα για κάποιοι λόγο έχει γίνει... πόλος έλξης για πολλούς celebrities έτσι μετά τη Shakira και τον Pique, το Michael Douglas και την Kathrin Zeta Jones στα νησιά μας αγκυροβόλησε και η Sarah Jessica Parker. Μαζί με τον σύζυγο της και τα τρία τους παιδιά, ξεκίνησαν την καλοκαιρινή τους εξόρμηση από το Νησί των Φαιάκων την Κέρκυρα, απολαμβάνοντας τα γαλαζοπράσινα νερά και την φυσική ομορφιά του Ιονίου.

H Sarah Jessica Parker επέλεξε ήσυχες παραλίες ώστε να αγκυροβολήσει το σκάφος της, ενώ κυκλοφορούσε στο νησί ντυμένη πολύ απλά, με αθλητικό style και αμακιγιάριστη.

Πάντως δεν είναι τυχαία η επιλογή αυτή της ηθοποιού. Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της την επιθυμία της να αγοράσει ένα σπίτι στην Ελλάδα.

Μεγάλη της λατρεία η ελληνική κουζίνα και γενικότερα ο,τι έχει να κάνει σχέση με Ελλάδα!

Η διάσημη ηθοποιός, για όσο μείνει στην Ελλάδα, σκοπεύει να εξερευνήσει όλα τα νησιά του Ιονίου και τις ελληνικές ομορφιές. Στην Κέρκυρα, θα επιστρέψει την Παρασκευή.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!