tromaktiko: Σχετικά με επιλογή smartphone

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Σχετικά με επιλογή smartphone



Η επιλογή smartphone είναι καθαρά δική σου υπόθεση. Πρέπει να διαλέξεις ένα smartphone το οποίο θα καλύπτει τις δικές σου ανάγκες. Σε όλα τα φόρουμ αν έχεις παρακολουθήσει οι περισσότεροι users ΄΄μαλώνουν΄΄ για το ποιό είναι καλύτερο...
Τώρα όσον αφορά το iPhone4 που αναφέρεις: είναι ένα κινητό με απίστευτη οθόνη, το οποίο όμως έχει και πάρα πολλά μειονεκτήματα (υπήρξα κάτοχος ενός iPhone4 αλλά το πούλησα επειδή δεν με κάλυπτε). Σίγουρα το iPhone έχει πληθώρα εφαρμογών αλλά το 60% αυτών είναι άχρηστες. Επίσης έχει κάκιστη κάμερα και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Bluetooth. Τέλος αυτή τη χρονική στιγμή δεν αξίζει η αγορά ενός iPhone4 καθώς τον Σεπτέμβρη βγαίνει το καινούργιο (iPhone4gs ή iPhone5 θα λέγεται).


Για τα HTC δεν έχω άποψη καθώς δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου. Η Samsung έκανε μια πολύ επιθετική κίνηση με το Samsung Galaxy SII το οποίο θεωρείται κορυφαίο. Μαζί με το LG Optimus X2 είναι τα μόνα κινητά που φορούν διπύρηνο επεξεργαστή. Βέβαια το Samsung έχει πολύ χαμηλή ποιότητα κατασκευής, όλο πλαστικό, επίσης έχει αναφερθεί πως ανεβάζει εύκολα θερμοκρασίες πολύ υψηλές μάλιστα.

Τέλος εγώ είμαι ενας ευτυχισμένος κάτοχος ενός Nokia N8. Ένα Smartphone που έχει καταπληκτική κάμερα, δεν υπάρχει καλύτερη. Σε 8 μήνες χρήσης δεν έχει κολλήσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Επίσης έχει έξοδο HDMI και USB OTG. Επίσης το βρίσκεις σε πολύ καλή τιμή (340Euro). Έχει και αυτό πληθώρα εφαρμογών (βέβαια όχι όπως το iPhone) αλλά δεν έχει όλες αυτές τις άχρηστες που έχει το iPhone. Ακόμη έχει καταπληκτική αυτονομία μπαταρίας.. εμένα με βγάζει 2 μέρες με αρκετή χρήση Ίντερνετ και Gaming. Εγώ προς το παρών δεν το αλλάζω με κανένα.

Ελπίζω να σε βοήθησα πάντως η επιλογή πρέπει να είναι καθαρά δική σου καθώς ο κάθε χρήστης smartphone έχει διαφορετικές ανάγκες και πρέπει να πάρει αυτο που τον καλύπτει.
Αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/smartphone.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!