tromaktiko: To Xόλυγουντ καλεί την δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη για συνεργασία, με αφορμή την καταπληκτική ερωτική ιστορία του βιβλίου της!

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

To Xόλυγουντ καλεί την δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη για συνεργασία, με αφορμή την καταπληκτική ερωτική ιστορία του βιβλίου της!



Χολυγουντιανή εταιρεία  παραγωγής  φλερτάρει τη γνωστή δημοσιογράφο και συγγραφέα  Μαρία Γιαχνάκη  με αφορμή το βιβλίο της : Τα τείχη δεν χωρίζουν. Το βιβλίο της  που μεταφράστηκε στα....
αραβικά και στα αγγλικά έγινε σημείο αναφοράς  στον γυναικείο και ανδρικό πληθυσμό  σε Ελλάδα και εξωτερικό  λόγω των δυνατών ερωτικών συναισθημάτων που περιγράφει αλλά  και των απρόμενων καταστάσεων  που αντιμετώπισε η ηρωίδα του ερωτικού δράματος κατά τη διάρκεια συρράξεων στη Μέση Ανατολή.  Χθες  μάλιστα κλείστηκε το ραντεβού συνάντησης των παραγωγών με την δημοσιογράφο και τον εκπρόσωπο της εταιρείας  που έχει αναλάβει τα δικαιώματα του σεναρίου και το επόμενο διάστημα η δημοσιογράφος σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ταξιδέψει στο εξωτερικό  .
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!