tromaktiko: ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ για την εταιρεία Unilever

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ για την εταιρεία Unilever



Τα Carrefour σε συνεργασία με την γνωστή εταιρεία Unilever που έχει γνωστά προιόντα, τον μήνα Απρίλιο έκανε μια προωθητική
ενέργεια με σκοπό την...

μείωση των τιμών και την προώθηση κουπονιών αξίας 20 ¤ με τις επόμενες αγορές σε διάφορα προιόντα της.
Η διάρκεια αυτή ήταν μέχρι και 31/5/2011.

Στο διάστημα αυτό η Unilever είχε μόνιμα προωθητικές ενέργειες δινοντάς σου τα προιόντα και χωρίς κουπόνι, φθηνότερα,όχι μόνο στο εν λόγω super market αλλά σε όλα!!!

Πηγαίνοντας να ψωνίσω στις 30/5/2011 στο Carrefour έχοντας στην κατοχή μου τα κουπόνια για κάποια απο τα προϊόντα, στο ταμείο με περίμενε μια όχι τόσο ευχάριστη έκπληξη, αφού η ταμίας με πληροφόρησε ότι τα κουπόνια δεν γίνονται δεκτά, γιατί η εταιρεία δεν δέχεται δυο εκπτώσεις μαζί!!!!!!!

Και φυσικά αυτό με έκανε απλά έξαλλη, γιατί δεν μπορώ να μυρίσω τα νύχια μου πότε το κάθε super market δεν έχει προωθητική ενέργεια, και σαφώς, αφού ήμουν μέσα στα όρια της λήξης των κουπονιών έπρεπε να γίνουν δεκτά !!!!!!
Ας μην αναφέρω την στάση της ταμίας, η οποία με θράσος μου πρότεινε να φύγω από εκεί και να πάω στον Μαρινόπουλο μήπως και εκεί μου τα δεχόντουσαν.
Σαφώς και τα παραπονά μου τα έστειλα με email στην Unilever, αλλά μέχρι σήμερα 23/6/2011 δεν έχω λάβει καμία απάντηση και μιλάμε για μια εταιρεία που η μαμά της μαμάς μου χρησιμοποιούσε προιόντα τους!!!

ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ γιατί κοροιδεύουν τον κόσμο !!!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!