tromaktiko: Ακούν Ουρουγουάη και… αρρωσταίνουν οι Γκανέζοι (video)

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ακούν Ουρουγουάη και… αρρωσταίνουν οι Γκανέζοι (video)



Ένα χρόνο μετά από τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Mundial 2010...
οι φίλαθλοι στην Γκάνα εξακολουθούν να απεχθάνονται την Ουρουγουάη και τη χαρακτηριστική φανέλα της Celeste, όπως τουλάχιστον προκύπτει από το νέο τηλεοπτικό σποτ της «Puma».



Με αφορμή το προσεχές Copa America, η εταιρεία που «ντύνει» την εθνική Ουρουγουάης (αλλά και την εθνική Γκάνας) προσπάθησε να δείξει ότι η φανέλα της δις πρωταθλήτριας κόσμου γεννά πάθη, ακόμα και στην Αφρική. Γι’ αυτό, «ανάγκασε» αρκετούς Γκανέζουν να αγγίξουν την ουρανί φανέλα και να μιλήσουν για την πίκρα που ένιωσαν όταν η ομάδα τους αποκλείστηκε άδοξα στους »8″ του περσινού Mundial.
Παρότι όμως είναι πρωτότυπη και αρκετά συμπαθητική, η εν λόγω διαφήμιση μοιάζει λίγο «φτιαχτή», λόγω της υπερβολικής ευγένειας που δείχνουν οι Αφρικανοί φίλαθλοι. Φαντάζεστε να έδιναν σ’ έναν Έλληνα οπαδό τη φανέλα της αντιπάλου, μετά από μία «σφαγή» της Εθνικής ομάδας; Το πιο πιθανό θα ήταν να την ποδοπατήσει και να δείρει τον τύπο που είχε μια τέτοια φαεινή ιδέα… Δείτε τη διαφήμιση της «Puma» για τα πάθη που γεννά η φανέλα της Ουρουγουάης:

http://www.sportena.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!