tromaktiko: WIND... Λογαριασμοί για να χτύπας το κεφάλι σου

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

WIND... Λογαριασμοί για να χτύπας το κεφάλι σου



Είμαι ένας δυσαρεστημένος πελάτης της wind. Στα καλα καθουμενα η εν λογω εταιρεια μου εστειλε εναν παραφουσκωμένο λογαριασμο...
Εκεί που η κανονική μου χρέωση ήταν 50€ το μήνα...είμαι συνδομητής στην εν λόγω εταιρία εδώ και 13 χρόνια...το κερασάκι για αυτό το μήνα ήρθε στα 314€.
Σε επικοινωνία μου η απάντηση ηταν οτι το τηλεφωνο έμπαινε απο μονο του στο ιντερνετ.(ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΑ 2-3 ταινιές σε HD καινα μην είχα καταλάβει τίποτα...αίσχος) Και στην απλή ερώτηση μου για το γεγονός ότι δεν είναι δυνατόν να μην με ενημέρωσαν με ένα απλό τηλεφώνημα όταν ο λογαριασμός άρχισε να καλπάζει μου είπαν ότι και χάρη καναμέ που σας πηράμε... θα μπορούσαμε και να μην το κάνουμε...ε λοίπον ντρόπη σας. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ - ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ 10 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΣΕΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 13 χρόνια σε μια εταίρια...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΣΩΣΤΟ ΔΙΟΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ...οπότε μιά είναι η λύση...ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ τα δικαστήρια.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!