tromaktiko: Έλληνες οι νικητές στον παγκόσμιο διαγωνισμό των Within Temptation

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Έλληνες οι νικητές στον παγκόσμιο διαγωνισμό των Within Temptation



Πρίν από λίγους μήνες, οι Within Temptation διοργάνωσαν έναν διεθνή διαγωνισμό με τον τίτλο ''My Unforgiving Experience''.
Ο διαγωνισμός ζητούσε από τους θαυμαστές του συγκροτήματος να στείλουν ένα video με τη δική τους «αξέχαστη εμπειρία» που αφορούσε στο νέο album με τίτλο ''The Unforgiving''.

Υποβλήθηκαν μέσω του διαδικτύου εκατοντάδες βίντεο από όλο τον κόσμο με τους συμμετέχοντες να διεκδικούν ένα μεγάλο έπαθλο. Τον νικητή που θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη με όλα τα έξοδα πληρωμένα αποφάσισαν οι ίδιοι οι Within Temptation και ο manager τους. Η νίκη ήταν ελληνική.

Ο Αποστόλης Μπαρουξής και ο Παναγιώτης Κουντουράς κατέλαβαν την πρώτη θέση με το ταινιάκι τους να έχει ξεχωρίσει τόσο σε σχόλια όσο και σε προβολές.
Οι δύο Θεσσαλονικείς φοιτητές του Τμήματος Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ εξασφάλισαν το πολυπόθητο ταξίδι. Θα γνωρίσουν από κοντά το αγαπημένο τους συγκρότημα και θα παρακολουθήσουν τη μεγάλη συναυλία των Within Temptation στο Terminal 5 της Νέας Υόρκης στις 10 Σεπτεμβρίου.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!