tromaktiko: Οι διαγωνισμοί με ΔΩΡΟ διακοπές για όλους ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ συνεχίζονται...10 ζευγάρια πάνε Νάξο, Πάρο, Κύμη και Ξυλόκαστρο!

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Οι διαγωνισμοί με ΔΩΡΟ διακοπές για όλους ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ συνεχίζονται...10 ζευγάρια πάνε Νάξο, Πάρο, Κύμη και Ξυλόκαστρο!



Αυτή την εβδομάδα, το tromaktiko δίνει την ευκαιρία σε 10 (δέκα) ζευγάρια, να απολαύσουν διακοπές 3, 4 και 5 διανυκτερεύσεων σε Νάξο, Πάρο, Κύμη Ευβοίας και Ξυλόκαστρο!
Διακοπές για όλους σε εκπληκτικά ξενοδοχεία, με πρωινό, χρήση πισίνας, ακόμα και ακτοπλοϊκά εισιτήρια με την Golden Star Ferries.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε μια φωτογραφία με τους δυό σας, σε μια γλυκιά πόζα. Μετά από κλήρωση...
τα ζευγάρια θα κερδίσουν το ΔΩΡΟ εντέλως ΔΩΡΕΑΝ!!! Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, έως τo Σάββατο 9 Ιουλίου 2011 στις 12 το μεσημέρι. Μαζί με την φωτογραφία, στείλτε μας τα κάτωθι στοιχεία: 
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΠΕΡΙΟΧΗ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ &  ΚΙΝΗΤΟ.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα, 30 λεπτά μετά την κλήρωση μέσω της σελίδας μας αλλά και τηλεφωνικά.

--------------------------

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ

Naxos Resort Beach Hotel
Σχεδιάστηκε με στυλ. Κτίστηκε με πάθος και πόθο. Νησιώτικη και βενετσιάνικη αρχιτεκτονική κυριαρχία με πινελιές γαλάζιου ουρανού και θάλασσας δίνουν στο NAXOS RESORT BEACH HOTEL την Αίγλη, την Πολυτέλεια και την Αρχοντιά της κυκλαδίτικης ζωγραφιάς.



Κτισμένο λίγα μέτρα από την απέραντη αμμουδιά του Αγ. Γεωργίου με την χρυσαφένια άμμο και τα ρηχά καταγάλανα νερά, ο Βασιλιάς και άρχοντας της Νάξου φαίνεται να αγναντεύει το πέλαγος παίρνοντας χρώμα μοναδικού τοπίου από το ηλιοβασίλεμα. 

Naxos Resort Beach Hotel

Χώρα Νάξος 84 300, Τηλ.: 22850 26650, Fax: 22850 23988


Το πρώτο δωμάτιο είναι για τις 16 Ιουλίου με αναχώρηση στις 19 Ιουλίου
Το δεύτερο δωμάτιο είναι για τις 27 Αυγούστου με αναχώρηση στις 30 Αυγούστου

Τα δυο δωμάτια που προσφέρει το ξενοδοχείο περιλαμβάνουν πρωϊνό. Στο πακέτο περιλαμβάνονται και ακτοπλοϊκά εισιτήρια με το Super Ferry 2 της Golden Star Ferries και η αναχώρηση γίνεται από την Ραφήνα.
--------------------------

Naxos Palace Hotel
Το Naxos Palace είναι ένα νεόχτιστο Ξενοδοχείο του 2004, Α' κατηγορίας, που προσφέρει στους φιλοξενούμενους πολυτελή διαμονή, ήρεμο και οικογενειακό περιβάλλον καθώς και άψογη εξυπηρέτηση.
Στις υπηρεσίες του συμπεριλαμβάνονται δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο και το λιμάνι, ενοικίαση αυτοκινήτου και μηχανής και ιππασία. Το Naxos Palace μπορεί να σας εγγυηθεί ότι οι διακοπές εδώ θα σας μείνουν αξέχαστες!

ΣΤΕΛΙΔΑ - ΝΑΞΟΣ
Τηλ : +30 22850 29133 - 4 & 23830, Fax : +30 22850 29069
www.naxospalacehotel.gr

Τα δωμάτια είναι για τις 16 Ιουλίου με αναχώρηση στις 19 Ιουλίου

Τα δυο δωμάτια που προσφέρει το ξενοδοχείο περιλαμβάνουν πρωϊνό. Στο πακέτο περιλαμβάνονται και ακτοπλοϊκά εισιτήρια με το Super Ferry 2 της Golden Star Ferries και η αναχώρηση γίνεται από την Ραφήνα.
 
--------------------------


Roses Beach Hotel
Πρόκειται για ένα μικρό οικογενειακό ξενοδοχείο με 14 δωμάτια και υπέροχη πισίνα, σε ένα πανέμορφο πανοραμικό σημείο της Παροικίας της Πάρου.

Paroikia - Paros Island - GREECE
Tel.: +30 22840 24097, Fax: +30 22840 28210
Mobile +30 6944 741191
www.rosesbeach.gr/



Τα δυο δωμάτια που προσφέρει το ξενοδοχείο περιλαμβάνουν πρωινό και είναι για τις 15 Ιουλίου με αναχώρηση στις 18 Ιουλίου.

--------------------------

Kymi Palace (Εύβοια)
Καλωσήλθατε στον απόλυτο παράδεισο που συνδυάζει τις εκλεπτυσμένες παροχές με την παραδοσιακά ελληνική έννοια της φιλοξενίας. Το βρίσκεται στην γραφική παραλία της Κύμης, χτισμένο αμφιθεατρικά πάνω στην πλαγιά του λόφου με θέα προς το λιμάνι της Κύμης και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.
Ένα ξενοδοχείο Κόσμημα, συνώνυμο της πολυτέλειας και της κομψότητας σε συνδυασμό με τον άψογο σχεδιασμό, τον πλήρη εξοπλισμό και την τέλεια τοποθεσία. Απέριττος και καλαίσθητος ο προσωπικός χώρος διαμονής, με απλότητα των καθαρών γραμμών και λιτή διακόσμηση.
Το μαγικό του περιβάλλον θα σας ταξιδέψει και η καταγάλανη πισίνα του θα σας χαλαρώσει και θα σας δημιουργήσει μία αίσθηση διασκέδασης και ευχαρίστησης. Απαλή μουσική και ειδυλλιακή ατμόσφαιρα θα είναι αυτά που θα συνοδεύουν το ποτό ή το φαγητό σας.
Τολμήστε να κάνετε τη ζωή σας ευχάριστη και το προσωπικό του ξενοδοχείου θα φροντίσει να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία.

KYMI PALACE
Υπεύθυνος: Ιωάννης Σπανός
Κύμη Ευβοίας
email: info@kymipalace.gr
Tel: 22220 22500, Fax: 22220 23500
www.kymipalace.gr

Το πρώτο δωμάτιο είναι για τις 18 Ιουλίου με αναχώρηση στις 22 Ιουλίου
Το δεύτερο δωμάτιο είναι για τις 25 Ιουλίου με αναχώρηση στις 29 Ιουλίου

Τα δυο δωμάτια που προσφέρει το ξενοδοχείο περιλαμβάνουν πρωϊνό. 

--------------------------

Sikyon Coast Hotel and Resort
Το Sikyon Coast βρίσκεται στην ομορφότερη παραλία του Κορινθιακού κόλπου και συνορεύει με το πευκόδασος του Ξυλοκάστρου. Σε απόσταση 150 χλμ. απο το Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και 120 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας.Το σημείο εστίασης του Ξενοδοχείου είναι η ιστορική βίλα του διάσημου έλληνα ποιητή Άγγελου Σικελιανού, ένα μοναδικής αρχιτεκτονικής τεχνοτροπίας οικοδόμημα του 20ου αιώνα.

Sikyon Coast Hotel and Resort
info@sikyoncoast.com
tel.: 27430 28432 / 27430 23229, fax: 27430 25432
www.sikyoncoast.com/

Το πρώτο δωμάτιο είναι για τις 11 Ιουλίου με αναχώρηση στις 14 Ιουλίου
Το δεύτερο δωμάτιο είναι για τις 18 Ιουλίου με αναχώρηση στις 21 Ιουλίου

Τα δυο δωμάτια που προσφέρει το ξενοδοχείο περιλαμβάνουν πρωϊνό.

--------------------------

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 
Οι ημερομηνίες είναι συγκεκριμένες και ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ να αλλάξουν. Οι διανυκτερεύσεις  είναι δύο (2). Στο Eleon Grand Resort & Spa και το Tsilivi Beach Hotel & Suites περιλαμβάνεται πλήρης διατροφή. Στο Hotel Belle Helene περιλαμβάνεται πρωινό. Δεν περιλαμβάνονται τυχόν κατανάλωση από το mini bar του δωματίου, φαγητό στο εστιατόριο, θεραπείες spa και massage και ιντερνέτ. Αν η προσφορά δεν χρησιμοποιηθεί συγκεκριμένες ημερομηνίες (1-2-3 Ιουλίου για το Eleon Grand Resort & Spa και το Τsilivi Beach Hotel & Suites) και (15-16-17 Ιουλίου για το Hotel Belle Helene) παύει να ισχυει. Για την επαλήθευση στοιχείων κατά την άφιξη στο ξενοδοχείο απαιτούνται οι ταυτότητες των τυχερών.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!