tromaktiko: Μνήμες από την τραγωδία του θανάτου της 16χρονης Στέλλας

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Μνήμες από την τραγωδία του θανάτου της 16χρονης Στέλλας



Μνήμες από την τραγωδία του θανάτου της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη από το Ρέθυμνο (που πέθανε το Πάσχα από...

 δηλητηρίαση οινοπνεύματος) αναμένεται να ξυπνήσουν την ερχόμενη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της απολογίας των δύο νεαρών που εμπλέκονται στην υπόθεση θανάτου της ανήλικης μαθήτριας.

Οπως έγινε γνωστό, η σχετική κλήση έχει ήδη επιδοθεί στους δύο φίλους, 17 και 23 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι μέσω των συνηγόρων υπεράσπισης ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή την ερχόμενη Δευτέρα.

Το περιστατικό που συγκλόνισε την Κρήτη και το πανελλήνιο έλαβε χώρα ανήμερα του Πάσχα, όταν η 16χρονη Στέλλα ξεψύχησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου από τους δύο νεαρούς. Οπως αποδείχτηκε, το κορίτσι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και βρισκόταν σε λιπόθυμη κατάσταση, από την οποία δεν συνήλθε ποτέ.

Η έρευνα της Ασφάλειας Ρεθύμνου, ωστόσο, κατέληξε στην εμπλοκή και των δύο νεαρών, οι οποίοι όπως προέκυψε είχαν οδηγήσει το κορίτσι στην ερημική τοποθεσία της Φορτέτζας με σκοπό να τη μεθύσουν και να την εκμεταλλευτούν σεξουαλικά, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία. Οταν πλέον διαπίστωσαν ότι η 16χρονη ήταν σε άσχημη κατάσταση λόγω του αλκοόλ που είχε καταναλώσει, τη μετέφεραν στο νοσοκομείο παραμένοντας στο πλευρό της μέχρι που υπέκυψε.

Στο πλαίσιο της μεγάλης έρευνας που διεξάγεται, οι δικαστικές αρχές καλούνται να διερευνήσουν τις τυχόν ευθύνες όλων όσοι ενεπλάκησαν στην υπόθεση, είτε πρόκειται για τους δύο φίλους είτε για το προσωπικό του νοσοκομείου, ως προς την αντιμετώπιση του περιστατικού.

Espressonews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!