tromaktiko: Ήθελε να τον εκδικηθεί και κόντεψε να κάψει 2 γριούλες

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Ήθελε να τον εκδικηθεί και κόντεψε να κάψει 2 γριούλες



Στον εμπρησμό ενός καταστήματος στο Ρέθυμνο κατέφυγε μια 45χρονη Ρωσίδα, για να εκδικηθεί τον ιδιοκτήτη με τον οποίο είχε διαφορές από τότε που εργαζόταν γι’ αυτόν!
Όμως, από την πυρκαγιά που προκάλεσε, κινδύνευσαν δυο
ηλικιωμένες αδελφές που κατοικούν στο από πάνω διαμέρισμα!

Οι πυροσβέστες επενέβησαν άμεσα και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τις δύο αδερφές 85 και 83 χρόνων, η μία εκ των οποίων έχει κινητικά προβλήματα, πριν πάθουν δηλητηρίαση από τον πυκνό καπνό και τις φλόγες που πλημμύρισαν το
σπίτι τους! Αμέσως έσβησαν τη φωτιά που κατέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος του τουριστικού καταστήματος, ενώ προκάλεσε σημαντικές φθορές και σε ένα διπλανό κατάστημα με είδη δώρων και καλλυντικών.
Το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των γύρω καταστημάτων, «πρόδωσε» την αλλοδαπή δράστιδα που καταγράφηκε να κινείται για ώρα έξω από το κατάστημα, να σπάζει την τζαμαρία μίας πλαϊνής πόρτας, να ρίχνει
κάτι στο εσωτερικό και να απομακρύνεται! Η Ρωσίδα συνελήφθη, ομολόγησε ότι είχε σκοπό να εκδικηθεί τον ιδιοκτήτη του καταστήματος στο οποίο εργαζόταν παλιότερα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που της άσκησε δίωξη για εμπρησμό. 
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!