Συνελήφθη την Τρίτη 12 Ιουλίου, στο Καρυοχώρι Κοζάνης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαϊδας, 49χρονος Έλληνας για καλλιέργεια 37 συνολικά δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή 328 γραμμαρίων κάνναβης.
Ειδικότερα, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε ορεινή αγροτική περιοχή, εντοπίστηκε φυτεία 26 δενδρυλλίων κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν, και συνελήφθη ο 49χρονος τη στιγμή που προσέρχονταν στο σημείο που καλλιεργούσε την παραπάνω φυτεία.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 49χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην αυλή του σπιτιού του και άλλα 11 δενδρύλλια καθώς και αποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους 328 γραμμαρίων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
http://www.star-fm.gr