tromaktiko: Έδειρε ζαχαροπλάστη στη Λευκωσία και του έκλεψε €5.500

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Έδειρε ζαχαροπλάστη στη Λευκωσία και του έκλεψε €5.500



Η Αστυνομία καλεί τους ιδιοκτήτες τέτοιων επιχειρήσεων να αποφεύγουν κατά τη διάρκεια της νύχτας να μεταφέρουν μεγάλα χρηματικά ποσά.Η Αστυνομία καλεί τους ιδιοκτήτες τέτοιων επιχειρήσεων να αποφεύγουν κατά τη διάρκεια της νύχτας να μεταφέρουν μεγάλα χρηματικά ποσά
Επίθεση από άγνωστο άνδρα δέχθηκε αργά χθες βράδυ ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου στη Λευκωσία.
Το βράδυ έκλεισε την πόρτα του υποστατικού του και μετέβη στο αυτοκίνητό του. Την ώρα που προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του οχήματος, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο ο οποίος τον κτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι. Από τα κτυπήματα που δέχθηκε ο ζαχαροπλάστης δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Ο δράστης κατάφερε και του απέσπασε την τσάντα που κρατούσε, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας, ο δράστης εισήλθε σε αυτοκίνητο που τον ανέμενε στην περιοχή και τράπηκε σε φυγή.

Ο ύποπτος περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης και ύψους 1,70 εκ. περίπου. Το θύμα μετά από ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι φέρει εκδορές και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματός του, ανέφερε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Πάντως, πονοκέφαλο προκαλούν στην Αστυνομία οι ληστείες σε περίπτερα, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία και άλλα υποστατικά. Η Αστυνομία καλεί τους ιδιοκτήτες τέτοιων επιχειρήσεων να αποφεύγουν κατά τη διάρκεια της νύχτας να μεταφέρουν μεγάλα χρηματικά ποσά και να φροντίζουν να διακινούνται σε χώρους όπου υπάρχει επαρκής φωτισμός.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!