tromaktiko: Είχαν "χτυπήσει" 8 αντλιοστάσια

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Είχαν "χτυπήσει" 8 αντλιοστάσια



Είχαν "χτυπήσει" 8 αντλιοστάσια Συνολικά οχτώ αντλιοστάσια είχαν "χτυπήσει" οι Βούλγαροι «κυνηγοί» χαλκού που κρύβονταν πίσω από τις λεηλασίες των αντλιοστασίων στην ευρύτερη περιοχή της Βισαλτίας Σερρών, που ξεκίνησαν στα τέλη του 2010.
Το "έργο" τους είχε κάνει αφόρητη τη ζωή των κατοίκων καθώς τα ανντλιοστάσια έπαψαν να λειτουργούν για αρκετό καιρό, αφήνοντας έτσι απότιστα τα χωράφια της περιοχής.

Ύστερα από μπλόκο αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. βρέθηκε το αυτοκίνητο των δραστών , ένα δίδυμο Βουλγάρων ηλικίας 39 και 36 χρόνων να κινείται ύποπτα με ένα ΙΧ αυτοκίνητο στην περιοχή. Κατά τον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο του 36χρονου, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί δικαστική απέλαση, βρέθηκαν χάλκινες καλωδιώσεις βάρους 50 κιλών και μήκους 25 περίπου μέτρων κομμένες σε κομμάτια!
Όπως αποδείχθηκε, οι δυο αλλοδαποί είχαν κλέψει λίγο νωρίτερα τα καλώδια από δυο αντλιοστάσια στην αγροτική περιοχή της Ευκαρπίας Σερρών. Κατά την προανάκριση, ομολόγησαν και τις υπόλοιπες κλοπές και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!