tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε "Είναι αδικία να κατακρίνουμε την ΕΛ.ΑΣ"

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε "Είναι αδικία να κατακρίνουμε την ΕΛ.ΑΣ"



Φιλε λοβοτομημενε αναγνωστη, αντιστρεφοντας το επιχειρημα του αναγνωστη μπορουμε να πουμε πως και η αστυνομια επιτεθηκε στα αδερφια τους...
τους γονεις τους, τους φιλους τους, τα ξαδερφια τους κτλ. Υπαρχει δικαιολογια για αυτο? ΟΧΙ δεν υπαρχει. Οπως χιλιαδες ιδιωτικοι υπαλληλοι εχασαν τη δουλεια τους ετσι να τη χασουν και οι αστυνομικοι και αλλοι δημ. υπαλληλοι. Η αστυνομια στηριζει τους προδοτες πολιτικους, οταν θα επρεπε να κανει στην ακρη αν οχι να ενωθει με τον κοσμο και να μπουν ολοι μαζι στη βουλη. Αλλα δυστυχως ζουμε στην εποχη που ο καθενας κοιταζει το συμφερον του, οποτε ας εχω εγω δουλεια και να πανε να κρεμαστουν οι υπολοιποι. Οποτε για 1000 ευρω ξεπουλιουνται σαν πορνες της εξουσιας. Εκπαιδευτηκαν να μισουν τους πολιτες, και οι κυβερνωντες τους εβαλαν αναμεσα στους εαυτους τους και τους διαδηλωτες, να εισπραξουν ολα τα σκ@τ@, γνωριζοντας την αντιδραση τους. Βια και τιποτα αλλο. Θα επρεπε να ντρεπεται η οικογενεια καθε αστυνομικου που εβλεπε χθες τον ανθρωπο της να κανει ολα αυτα τα ωραια. Πρεπει η κοινωνια να γυρισει την πλατη σε τετοιους ανθρωπους και συμπεριφορες. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ! φερε ται ετσι για να κρατησει τη δουλιτσα του στο δημοσιο. Εκτος αν ειναι μικροψυχος, κομπλεξικος ή απλα σαδιστης(αρρωστος). Δηλαδη Ελληνας αστυνομικος.

Προφανως τον εργαζομενο αστυνομικο δεν τον αγγιζουν τα οικονομικα μετρα διοτι εχει εξτρα αφορολογητο εισοδημα απο το οργανωμενο εγκλημα του οποιου ειναι τακτικος συνεργατης. Τα μετρα αγγιζουν ομως ευαισθητες κοινωνικες ομαδες, και κανεις δεν εχει δικαιωμα να τους δερνει και να τους πεταει καπνογονα. Αληθεια πως νιωθουν οι οικογενειες σας φιλοι ΜΑΤατζηδες που σας βλεπουν να δερνετε κοσμο? Η τους νοιαζει μονο εσεις να ειστε καλα, να εχετε δουλεια, για να τους ταιζετε κιολας?

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!