tromaktiko: Που ήταν ο κ. Καμίνης;

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Που ήταν ο κ. Καμίνης;



Που ήταν αλήθεια ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Καμίνης την Τρίτη και την Τετάρτη, 29 και 30 Ιουνίου, όταν η Αθήνα γινόταν γης Μαδιάμ;

Όταν… «οι ιδεολόγοι» τραυμάτιζαν βαριά την Πόλη μας ξήλωναν τα μάρμαρα που όλοι οι... Έλληνες (και όχι βέβαια η «πλουτοκρατία»!) έχουμε πληρώσει χρυσά. Κατέβαζαν τις βιτρίνες των καταστημάτων και των ξενοδοχείων. Άνοιγαν τα κεφάλια των περαστικών και των ανύποπτων τουριστών και όλα τα άλλα γνωστά εγκληματικά κατορθώματα, εκείνων που όλοι ξέρουμε (δεν θα το ψάξουμε εδώ, αφού δεν πρόκειται να «το βρούμε», όπως και ουδείς άλλος το έχει… βρει, μέχρι τώρα!)

Βέβαια τους τόνους των δακρυγόνων και καπνογόνων χημικών, ξέρουμε ποιός τους έριχνε, γιατί κανείς άλλος δεν διαθέτει τα εν λόγω ευγενή αέρια ούτε τους μηχανισμούς της εκτόξευσής τους.

Όταν διαδραματίζονταν τα τρισχειρότερα τον Δεκέμβριο του 2008, ο προκάτοχός σας, ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης ήταν εκεί. Όχι ως θεατής! Ήταν στο πλευρό των Δημοτών του. Έσβηνε μαζί τους τις φωτιές. Τους καλούσε, τους εμψύχωνε, τους προέτρεπε να προστατεύσουν μαζί, δυναμικά, τις δικές τους περιουσίες, από τους βανδαλισμούς και τις λεηλασίες. Κινδύνευσε πραγματικά μαζί με τους δημότες του. Όπως έπρεπε να κάνει κάθε πραγματικός Δήμαρχος!

Και την επομένη της καταστροφής ο Νικήτας Κακλαμάνης πρωτοστάτησε στην άμεση ενίσχυση των θυμάτων της βίας, στην αποκατάσταση των ζημιών, της εικόνας και της λειτουργίας της Πόλης.

Εσάς κύριε Καμίνη δεν σας είδαμε σε κανένα τηλεοπτικό πλάνο. Ούτε κανείς από όσους ήταν εκεί, σας είδε. Ούτε πριν ούτε μετά από το «όργιο»!

Μερικοί ευφάνταστοι που σας αναζήτησαν υποστήριξαν ότι είχατε μεταμφιεσθεί (δια τον φόβο των Ιουδαίων –συμπολιτών σας) ενώ μερικοί κακοήθεις διέδιδαν ότι φορούσατε κουκούλα. Πρόκειται για ανυπόστατα ψεύδη! Απλώς δεν είσαστε εκεί που οφείλατε να είστε, την κρίσιμη ώρα, κύριε Δήμαρχε, κύριε Γιώργο Καμίνη.
http://www.statesmen.gr/33516/politiki
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!