tromaktiko: Σχετικά με: Αντιμετωπίζοντας το θηρίο που λέγεται Ελληνική Δικαιοσύνη - Ελληνικό Δημόσιο

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Σχετικά με: Αντιμετωπίζοντας το θηρίο που λέγεται Ελληνική Δικαιοσύνη - Ελληνικό Δημόσιο



Να διευκρινίσουμε κάποια ζητήματα ώστε να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση.

1. Σύμβαση ορισμένου χρόνου σημαίνει σύμβαση με χρόνο όσο ορίζει η υπηρεσία για την ολοκλήρωση του έργου.Στην προκειμένη περίπτωση το πολύ μια 5ετια ακόμα.

2. Αυτό λέμε και φωνάζουμε και πρώτη φορά βγήκε στην δημοσιότητα μαζί με αναφορές στην Real News.Η συντήρηση έχει σταματήσει τουλάχιστον 1 χρόνο τώρα και αυτή την στιγμή πολλές εγκαταστάσεις είναι σε κακή κατάσταση αλλά το σημαντικότερο είναι επικίνδυνες για τους θεατές και τους πολίτες.Επίσης η συντήρηση μετά από κάθε οργάνωση - εκδήλωση ήταν προβληματική πάντα παρά τις τεχνικές εκθέσεις. Προβληματική για το λόγο πως όσο και εμείς να αναφέραμε γραπτώς ή προφορικός τις ζημιές κάποιοι ανώτεροι θα έπρεπε να δώσουν και το ΟΚ για να γίνουν οι αποκαταστάσεις.

3. Συμφωνούμε σε αυτό που λες για την αξιοποίηση των πρώην Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων αλλά το σημαντικότερο που ξεχνάς εντέχνως η από τυχαία παράλειψη είναι πως δεν είμαστε ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ αγαπητέ φίλε .Αναφέραμε και το ξανα λέμε πως δεν επιβαρύνουμε τον ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ούτε ΕΝΑ ΕΥΡΩ. Οι μισθοδοσία μας καλυπτόταν από το ταμείο των Δημοσίων Επενδύσεων οι γνωστές ΣΑΕ. Προφανώς δεν γνωρίζεις γι αυτό μιλάς για κρατικοδίαιτους.

*Κρατικοδίαιτοι είναι αυτοί που έχουν στρατιές κομματικών στελεχών να τους υποστηρίζουν, που κερδίζουν στα δικαστήρια με το καλημέρα , που δεν έχουν κανένα αντικείμενο και παραμένουν στο τομέα τους επιβαρύνοντας πραγματικά τον κρατικό προϋπολογισμό. Εμείς δεν είμαστε τέτοιοι ευτυχώς και γι αυτό έχουμε το θάρρος να μιλάμε.

Δεν υπάρχει απολύτως καμία εμμονή με το Δημόσιο και είχαμε δηλώσει πως αν έχει τελειώσει το αντικείμενο που ήμασταν απασχολημένοι να αποχωρούσαμε. Όταν όμως κρατάνε άτομα και συνεχίζουν εμείς τι πρέπει να κάνουμε ? Σημειωτέων οι προσλήψεις οι δικές μας εγκρίθηκαν από τον ΑΣΕΠ. Οι δικές τους ?

Είμαστε ειδικευμένο προσωπικό σε συγκεκριμένα πόστα όπου η εμπειρία πάνω σε ανάλογα έργα αλλά και η αντιμετώπιση των μεγάλων εργολάβων που ζητούν ακόμα και σήμερα υπέρογκα χρηματικά ποσά από το Ελληνικό Δημόσιο μέσο Δικαιοσύνης δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να αφεθούν στην μοίρα τους. Η ζημιά για το Ελληνικό Δημόσιο από αυτές τις εκδικάσεις μπορεί να είναι αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!