tromaktiko: Ψήφισμα του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου Ιεράπετρας

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Ψήφισμα του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου Ιεράπετρας



Στις 15-7-2011 στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας,
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ
ομόφωνα η έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος...

1) Διαφωνούμε απόλυτα με την «τελική πρόταση» για τον νέο χάρτη υγείας του Νομού μας, που αναρτήθηκε την 1η Ιουλίου 2011 στην ιστοσελίδα του Υπουργείου, μια πρόταση που στην ουσία καταργεί το Νοσοκομείο μας και το απορροφά το Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

2) Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την ασυνέπεια που έχει επιδείξει η πολιτεία μας δια των εκπροσώπων της, των οποίων οι σχετικές δημόσιες δηλώσεις και δεσμεύσεις αποδεικνύονται τελείως παραπλανητικές.

3) Απαιτούμε να δρομολογηθεί η αναδιάταξη των Υπηρεσιών Υγείας του Νομού μας με βάση τον στρατηγικό στόχο του αναγκαίου Νέου Κεντρικού Νοσοκομείου , σύμφωνα με τις τεκμηριωμένες προτάσεις των ειδικών του Υπουργείου, της 7ης ΥΠΕ και του Ιατρικού Συλλόγου, με ενίσχυση των υπαρχουσών δομών στο μεταβατικό διάστημα.

4) Ειδικά για ο Νοσοκομείο Ιεράπετρας απαιτούμε την εξασφάλιση της πλήρους λειτουργίας των βασικών κλινικών του και τη συνέχιση της λειτουργίας των υπολοίπων, χωρίς συνενώσεις κάθε είδους.

5) Καταγγέλλουμε ως απαράδεκτη και προκλητική τη στάση του υπό διορισμό νέου Διοικητή της 7ης ΥΠΕ, ο οποίος φαίνεται να συνεχίζει να δρα αποκλειστικά ως δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος του Αγ. Νικολάου.

6) Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη πρόβλεψη κοινής Διοίκησης όλων των Νοσοκομείων του Νομού αποκλειστικά από Αγιονικολιώτες.

7) Απαιτούμε από την Πολιτεία να αποδώσει δικαιοσύνη στην Ιεράπετρα και στον Νομό Λασιθίου.

Συμμετέχουμε μαζικά στις λαϊκές κινητοποιήσεις την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!