tromaktiko: Απάντηση σε αναγνώστη για "επιθετικό βοσκό"-δημοτική αστυνομία

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Απάντηση σε αναγνώστη για "επιθετικό βοσκό"-δημοτική αστυνομία



Φίλε μου ειλικρινά, σοβαρολογείς; Κοίταξε, έχω γράψει πολλά πράγματα κατά της Αστυνομίας, ειδικά μετά την... (αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/07/blog-post_127.html#more) αναίσχυντη συμπεριφορά των ΜΑΤατζήδων στο Σύνταγμα τις τρεις "μαύρες" ημερομηνίες.
Αυτό όμως, σημαίνει ότι πρέπει να κατηγορούμε τα σώματα της αστυνομίας που ΔΕΝ κάνουν τη δουλειά τους και όχι ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ.
Ειδικά η δημοτική αστυνομία είναι ένα Σώμα που λειτουργεί άψογα, πρόθυμοι, εξυπηρετικοί και ευγενικοί και εννοείται ότι πρέπει να μας έχουν δίπλα τους βοηθούς εναντίον των παρανομιών των άλλων.
Θα συμφωνήσω απόλυτα και με την απάντηση που έγραψε ο Δημοτικός Αστυνόμος από την Αθήνα.
Φίλε μου, δυστυχώς με αυτούς τους "ορεισίβιους" βοσκούς κτλ, δεν έχει πρόβλημα μόνο η Αστυνομία αλλά οποιοσδήποτε δυστυχώς υποχρεωθεί να νταραβεριστεί μαζί τους.
Εχω φίλο που για κακή του τύχη είναι υπεύθυνος στις επιδοτήσεις σε έναν ορεινό νομό και πάμπολλες φορές που έχει πάει για έλεγχο τον έχουν απειλήσει με καλάσνοκοφ επειδή τα στρεμματα που είχαν δηλώσει για επιδότηση υπερέβαιναν τα στρέμματα του νομού ολόκληρου!!!
Μη νομίζετε εκεί στην Αστυνομία πως όλοι οι πολίτες είναι εναντίον σας.
Καμία σχέση.
Υπάρχουμε άπειροι που ζούμε παντελώς νόμιμα, τηρούμε τους νόμους και ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ παρομοίως όταν οι συμπολίτες μας ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΡΗΣΟΥΝ και νιώθουμε αδύναμοι στις συναλλαγές μας μαζί με αυτά τα απροσάρμοστα όντα που δε διστάζουν να σε απειλήσουν.
Γι αυτό έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μας και περιμένουμε και εμείς τη δική σας.
Ελπίζω να τον τσιμπήσατε τον "ψευτόμαγκα" του βουνού και να τακτοποιηθεί όπως πρέπει.

ΥΓ: Λυπάμαι μόνο που δε μπορώ να πω εξίσου καλά λόγια για τους συναδέλφους σας στα ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ. Δυστυχώς η κοινή γνώμη πλέον τους έχει απορρίψει με καθαρά δική τους πρωτοβουλία. Κρίμα. Ελπίζω οι υπόλοιποι να μην ενθαρρύνετε τέτοιου είδους συμπεριφορές και να συνεχίσετε τη συνεργασία με μας τον απλό κόσμο.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!