tromaktiko: Εκδήλωση δημόσιας διαβούλευσης

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Εκδήλωση δημόσιας διαβούλευσης



Eιδική Εκδήλωση Δημόσιας Διαβούλευσης διοργανώνει αύριο, Δευτέρα 11 Ιουλίου, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, με στόχο τη...
συζήτηση και κατάθεση προτάσεων για δύο από τα κρισιμότερα ζητήματα που αφορούν το μέλλον της Θεσσαλονίκης.

Τα θέματα που τίθενται στο δημόσιο διάλογο είναι η «Επικαιροποίηση του Ρυθμιστικού Σχεδίου Θεσσαλονίκης», με εισηγητή τον πρόεδρο του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου και Προστασίας Περιβάλλοντος Θεσσαλονίκης Πάνο Σταθακόπουλο, και το «Ενιαίο Στρατηγικό Σχέδιο Υποδομών-Μεταφορών (Master Plan 2020) της Ευρύτερης Περιοχής Θεσσαλονίκης», με εισηγητή το διευθυντή Έργων της Εγνατία Οδός Α.Ε. Μιχάλη Τσιτώτα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7μ.μ. στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών (Ρ.Φεραίου και Κομνηνών) και είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο εκπρόσωπο φορέα και πολίτη, που επιθυμεί να συμβάλει στη διαμόρφωση καλύτερων προϋποθέσεων για μια νέα οργάνωση και λειτουργία της πόλης μας.

Η πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής και ειδικότερα του δημάρχου Σίμου Δανιηλίδη στοχεύει από τη μια στην ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για τα σχεδιαζόμενα που αφορούν άμεσα και το δήμο Νεάπολης-Συκεών και από την άλλη στο να της δώσει την ευκαιρία να εκφραστεί στο πλαίσιο των αρχών της λαϊκής συμμετοχής, του δημόσιου διαλόγου και της συνδιαμόρφωσης των πολιτικών εξελίξεων. Η τοπική κοινωνία και οι φορείς που την εκφράζουν έχουν ρόλο και λόγο, κι αυτό επιδιώκει να αναδείξει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών.

ΔΗΜΟΣ
ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!