tromaktiko: Μητέρες, ξυπνήστε! Υποδουλώνουν προς εξόντωση τη ζωή σας: τα παιδιά σας!

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Μητέρες, ξυπνήστε! Υποδουλώνουν προς εξόντωση τη ζωή σας: τα παιδιά σας!



Συναγωνιστές Έλληνες,
σας χαιρετίζω κι εύχομαι ολόψυχα ο μήνας που "μπήκε" να είναι καλός για όλους...

Επιτέλους, ο ηλ. υπολογιστής μου είναι πάλι σε λειτουργία έπειτα από 15 ημέρες που δεν μπορούσε να λειτουργήσει λόγω βλάβης.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που εξακολουθείτε τον αγώνα σας. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΔΥΝΑΤΑ.
Δυστυχώς, την Τετάρτη 16-6-2011 δεν πρόλαβα να έρθω να υπογράψω για τα εξώδικα λόγω της άφιξής μου στο Σύνταγμα λίγο πριν ξεκινήσει η ρίψη χημικών κι έπειτα υπήρξαν κάποιες αναποδιές, οι οποίες δεν μου επέτρεψαν να απομακρυνθώ από το σπίτι μου επί 15 ημέρες....
ΩΣΤΟΣΟ, την ΤΕΤΑΡΤΗ 29-6-2011 ΗΜΟΥΝ πάλι ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.
Έφτασα λίγο πριν αρχίσουν να πέφτουν τα χημικά της δικτατορικής κυβέρνησης ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.
Βρισκόμουν δίπλα ακριβώς από το ιατρείο της πλατείας.
Είδα μία φωτιά που άναψε στο σημείο όπου βρίσκεται ο χώρος των 300ΕΛΛΗΝΩΝ και λίγο μετά έπεσε χημικό δίπλα στο ιατρείο.
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.
Προσωπικά, τα δακρυγόνα -των οποίων την εμπειρία είχα και από την άλλη Τετάρτη- δεν μου δημιούργησαν ιδιαίτερο πρόβλημα.
Το συγκεκριμένο χημικό ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ!
Δεν μπορούσα να αναπνεύσω κι έφυγα σαν τυφλή από το σημείο που ήμουν προς την πλαϊνή πλευρά της πλατείας (προς Όθωνος) ψάχνοντας ένα σημείο με αέρα. Βρήκα το βαρέλι με τη φωτιά δίπλα στο ιατρείο κι έβαλα το πρόσωπό μου από πάνω. Εισέπνευσα διοξείδιο του άνθρακα, βέβαια, αλλά κάτι ήταν κι αυτό από το τίποτε. Κατόρθωσα να μπω στο χώρο του Μετρό, όπου αμέσως συνήλθα αφού ανάσαινα πλέον ελεύθερα και ψέκασα 2-3 συνανθρώπους μας, που μου το ζήτησαν, με το maalox που κρατούσα στο χέρι για το λόγο αυτό.
Κατέβηκα τις εσωτερικές σκάλες και σκέφτηκα να ειδοποιήσω το γιο μου, αλλά ήταν ήδη εκεί με έναν φίλο του και είχαν δεχτεί χημικά μαζί με πολλούς άλλους όταν έβγαινε από το Μετρό για να έρθει να με βρει, επιστρέφοντας από μία δουλειά.
Δηλαδή, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ νωρίτερα.
Χθες, Πέμπτη 30-6-2011, φτάσαμε στην πλατεία το βράδυ για να βρεθούμε πάλι με όλους τους συνανθρώπους μας και να δείξουμε στους "κυβερνώντες" πως δεν μας τρομοκράτησαν, αντιθέτως μας τσάντισαν, μας πείσμωσαν και μας έκαναν ακόμη πιο αποφασισμένους να μην δεχτούμε άλλη μία πολύχρονη δικτατορία.
ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ Σ' ΑΥΤΗΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ.
ΤΟ ΛΕΕΙ -ΠΛΕΟΝ- ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Κι επειδή το μήνυμά μου αυτό θα το στείλω και σε κάποιους δημοσιογράφους, επιθυμώ μέσω αυτών να ενημερώσω όποιον ενδιαφέρεται ΠΩΣ ΟΛΟΙ όσοι συνομιλούν μαζί μου, ακόμη και αρκετοί άγνωστοί μου, ΛΕΝΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ:
Ο,ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Δηλαδή: "Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος".
ΔΗΛΑΔΗ: ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ εξαιτίας αδυναμίας εκπληρώσεως των όποιων υποχρεώσεων εκ μέρους των πολιτών.
Χωρίς να είναι οργανωμένη κίνηση αυτή η στάση πληρωμών....
Και συμπληρώνουν πως πρέπει να κρεμαστούν κάποιοι για εσχάτη προδοσία.
Και όταν μιλούν για κρεμάλα, εννοούν ΑΛΗΘΙΝΗ κρεμάλα. Όχι εκτέλεση μέσω τουφεκισμού (Γουδί) αλλά κρεμάλα και, μάλιστα, σε δημόσια θέα προς παραδειγματισμό όλων των επίδοξων "Εφιαλτών"......
Σ' αυτόν τον τρόπο σκέψης (που απλώς προηγείται της δράσης) έφεραν οι διεφθαρμένες κι αλαζονικότατες συμπεριφορές τους στο λαό!!!
Μήπως επειδή ξεχνούν ή δεν γνωρίζουν πως "η δράση φέρνει αντίδραση";

Παναγιώτα από Ίλιον, 45χρονη μητέρα δύο παιδιών, ένοχη λόγω βλακείας για ανοχή δεκαετιών στη σχεδιαζόμενη καταστροφή του μέλλοντος και -κυρίως- των παιδιών μας....
Μητέρες, ξυπνήστε! Υποδουλώνουν προς εξόντωση τη ζωή σας: τα παιδιά σας! Ξυπνήστε!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!